Love'n'Joy випустили новий альбом

Сьогодні київський гурт представив слухачам новий альбом "Bender on the Silk Road".

"Риба в пустелі - це метафора, яка відображає тернистий шлях інді-музикантів у жорстоких реаліях шоу-бізнесу. Гульня на шовковому шляху - це снепшот проміжного етапу в існуванні гурту, у подорож зі Сходу на Захід. Вийшовши з теплих вод рідної акваторії та опинившись у пустелі, залишається рухатися тільки вперед - до океану", - коментує ідею альбому фронтмен гурту Антон Пушкарь. 

LP складається з восьми 8 пісень, які відображають нове звучання Love'n'Joy. Треклист:

  1. Come About
  2. Blitz
  3. Brut
  4. Raving Referee
  5. Animals
  6. Starry Night
  7. Stolen Pearl
  8. Cosmo

Діджитал версію релізу можна почути та придбати на Itunes, Spotify, Apple Music, Amazon, Bandcamp та інших платформах. А спеціально для меломанів-колекціонерів Love'n'Joy випустять лімітовану партію вінілу. Передзамовлення буде доступне вже у лютому на сайті гурту.

Євротур на підтримку альбому запланований на весну 2019 року. Окрім того 5 лютого у Mezzanine відбудеться семигодинна вечірка-презентація альбому. У програмі вечора: концерт групи Love'n'Joy, вінілові сети від Влада Фісуна та Vertuha, а також Secret guest.

Love'n'Joy - рок-тріо з Києва, діє з 2009 року. У своїй творчості музиканти поєднують інді-рок з психоделічним звучанням 60-х. Love'n'Joy випустили свій перший однойменний EP ще у 2010 році, а у новому складі музиканти виступають з 2015-го. Протягом декількох років хлопці записали ряд синглів, найкращі з яких увійшли до "Singles Collection". 

Протягом останніх двох років гурт все частіше виступає на заході, в клубах і на фестивалях Німеччини, Швейцарії, Польщі, Чехії, Австрії та Франції. В Україні Love'n'Joy можна було почути на відкритих майданчиках і фестивалях, таких як Atlas Weekend, Hedonism Festival, Koktebel Jazz Fest, ZAXID fest, Gogol Fest, Kaleidoscopie, Vibronica та інші. 

Love’n’Joy у соцмережах:

Web: https://lovenjoyband.com/
Facebook: www.facebook.com/lovenjoyband
YouTube: https://www.youtube.com/user/TheSaver13
SoundCloud: https://soundcloud.com/lovenjoyband
Instagram: https://www.instagram.com/lovenjoyband/