Bah-Bah Genesis оприлюднили перший сингл

Днями експериментальний рок-гурт Bah-Bah Genesis випустив свій перший сингл – "Confession".

Семихвилинна композиція складається з двох інструментальних частин. У них музиканти поєднали прог-, джаз- і альтрок із босановою.

"У треку відбувається ковзання по тонкому льоду почуттів, що підкріплюється гучними гітарами, синкопованими ударними партіями та пронизливою грою на саксофоні", – кажуть музиканти в пресрелізі.

Над першим же кліпом музикантів працював Evan McLoud.

Слухайте сингл на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Apple Music, Deezer

У тексті музиканти розкривають емоційний стан героїні композиції внаслідок розлучення.

"Ця джаз-рок композиція – підсумок непростого рішення героїні завершити відносини, після якого власні почуття перетворюються в нестерпні докори сумління, які важко ігнорувати. Своєю меланхолійною лірикою [пісня] розкриває погляд на те, як кохання може змінити нас, руйнуючи внутрішнє "я", – додають музиканти.

Більше матеріалу гурту наразі можна почути лише наживо й музиканти активно його представляють. Зокрема, вони виступали на фестивалі від Пожежа Events і на події від Не.Культурні, а також час від часу грають сольні концерти.

Bah-Bah Genesis – експериментальний рок-гурт заснований у Києві в 2021 році. Їхня музика охоплює широкий спектр жанрів: джазрок, джаз-ф'южн, альтернативний рок, матрок, построк, тріп-хоп, фанк, прогресивний рок, босанова, самба, ембієнт тощо. Наразі в їхній дискографії перший сингл.

Актуальний склад гурту:

  • Артем Єлісєєв - ударні
  • Ілля Кабанов - гітара
  • Андрій Бондаренко - бас-гітара
  • Ірина Андрієнко - вокал 

Bah-Bah Genesis у мережі:

https://www.instagram.com/bah_bah.genesis

Фото обкладинки – Катя Ніл