5R6 випустили останній сингл

Харківський прог-рок гурт 5R6, який уже змінив назву на Doomed City і випустив під нею перший трек "Summer Break", вирішив поставити крапку у своїй творчості синглом "Owls". 

Це останній трек, який був створений під назвою 5R6. Його запис та зведення (Studia Zvukozapisi), а також мастеринг (Fascination Street Studios) відбувалися ще у 2016 році. Тож пісня раніше уже встигла вийти на компіляції "EFC part III" лейблу Robustfellow. Окрім того музиканти виконували її наживо на кожному концерті, починаючи з 2016 року, у тому числі й на фінальному виступі 5R6 на цьогорічному Winter Mass. Зараз же трек у якості синглу з'явився на Бендкемпі гурту.

Нагадаємо, у якості гурту  Doomed City  музиканти готуються до виходу нового альбому, куди увійде і згаданий на початку цього тексту сингл "Summer Break".  Однак дата виходу релізу поки невідома. 

5R6 - харківський колектив, який виник у 2005 році. Команда виступала на численних українських фестивалях та концертах, неодноразово їздила за кордон. Перший та водночас останній свій повноформатний альбом "Islands" гурт видав у 2015 році. 

Наприкінці 2017-го 5R6 оголосили, що планують востаннє виступити під старою назвою та виконати старі пісні, що і справді відбулося на п'ятому Winter Mass 27 січня 2018 року у MonteRay Live Stage. Більше про цю метаморфозу можна дізнатися із нашого інтерв'ю з гітаристом та вокалістом колективу Ігорем Зубком. 

Почитати рецензію на релізи 5R6 - "Knots & Spirals" (2010) та "Islands" (2015) можна за відповідними посиланнями.

Doomed City у соцмережах:

https://doomedcity.bandcamp.com
https://vk.com/doomedcityband
https://www.facebook.com/doomedcity.band/