Khors анонсували вихід нового міні-альбому

Харківський блек метал гурт поділився деталями свого майбутнього релізу - міні-альбому "Beyond the Bestial", який вийде на лейблі Ashen Dominion пізніше цього року.

Міні-альбом, за словами музикантів, міститиме шість треків, а його загальна тривалість складе приблизно 38 хвилин. Реліз складатиметься із трьох нових пісень та трьох переосмислених старих треків гурту.  

"Beyond the Bestial" відображає наш еволюційний розвиток у багатьох аспектах, це те, над чим ми працювали протягом усього минулого року. Цей EP складається з 3 нових треків та нашого свіжого бачення старих пісень з альбому "Mysticism" на честь його 10-річчя. Ми з нетерпінням чекаємо на дату випуску, щоб, нарешті, поділитися нашим новим творінням із вами, а це те, чого ми не робили, и майже 5 років",  - зазначають музиканти.

Нагадаємо, останній альбом Khors "І ніч схиляється до наших лиць" вийшов на лейблі Candlelight Records у 2015 році. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

"Beyond the Bestial" з'явиться на компакт-дисках та у цифровій версії. Дата випуску запланована на 8 грудня 2018 року на лейблі Ashen Dominion.

Почути Khors  наживо можна буде 8 грудня у Києві на Oskorei. Midvinter festival, де вони представлять слухачам ексклюзивну програму. 

Khors - одні з лідерів вітчизняної блек метал сцени. Гурт розпочав діяльність у Харкові у 2004 році. Зараз на їх рахунку шість повноформатних альбомів. 

Khors у соцмережах: 

https://www.facebook.com/Khorsband/
http://www.khors.info/
https://khors1.bandcamp.com/