Sleepy Andy випустив другий мініальбом

Івано-франківський емореп виконавець представляє новий реліз "Траур", другий мініальбом у його дискографії. 

"Перший час, після початку повномасштабного вторгнення, я не робив нічого пов'язаного з музикою. Переключився повністю на волонтерство та моніторинг новин. До буденного ритму мене повернуло повідомлення дівчини з інстаграму, тоді вона написала, що сидить в укритті, а мої пісні допомагають їй переживати це пекло. Деякі люди писали, що тільки зараз дізнались, наскільки різною є українська сучасна музика і дякували за творчість. Це дуже надихає. Я зрозумів, що культурний фронт теж є важливим, люди почали масово відмовлятись від російського продукту і їм потрібно давати альтернативу. Це частина дерусифікації", – розповів у коментарі Неформату Андрій Костюк (Sleepy Andy).

Отож, на світ з'явився "Траур" – мініальбом на 3 треки, котрі, за словами виконавця, об’єднані спільним настроєм та тематикою й водночас різняться стилістичним забарвленням. Це і хайпер-поп з перегруженим басом, і більш типовий для артиста емореп, та, на завершення,  акустична балада, яка підсумовує настрій всього релізу. Обкладинка, як ідеться в пресрелізі, натякає на зміни, які зараз переживає виконавець. 

Реліз на стримінгах 

Найближчим часом Sleepy Andy планує випустити нове відео, також виконавець має багато незакінчених синглів, фітів. Каже, зараз важко щось планувати, але загалом осінь-зиму хоче заповнити новими треками. Також ви маєте шанс потрапити на живі виступи виконавця, які почастішали у його музичній ніші останнім часом.

"Я не чув негативу відносно наших концертів. Виручені кошти ми передаємо на потреби армії, а під час виступів завжди нагадуємо, що ми всі тут завдяки ЗСУ. Теперішні концерти це не тільки "потусити", ми не відриваємось від реалій", – додає Sleepy Andy.

Sleepy Andy – виконавець із Івано-Франківська, який міксує в своїй музиці емореп, треп і поп-панк і називає це bedroom punk. Раніше він грав панк у локальних гуртах, але в 2020 році змінив музичний вектор і почав сольну творчість. Зараз у його дискографії понад 30 релізів, серед яких сингли, фіти з колегами з жанру й два мініальбоми. Раніше ми писали про його дебютний мініальбом "Дзен" (2021). Виконавець належить до творчого об’єднання Попіл, до котрого також входять Sad Novelist, drimandr та EasyLover.

Sleepy Andy в мережі:

https://lnk.bio/sleepyandy
https://www.instagram.com/sleepy.andy/
https://t.me/sleepyandy