Sad Novelist видав постпанковий ЕР

Днями інді-виконавець Sad Novelist примножив свою дискографію постпанковим мініальбомом "Тепло".

"Вже давно хотів мати більше сольного набутку в постпанку, тому ще перед написанням першої пісні з альбому визначився, що хочу викласти невелику сольну добірку саме в цьому жанрі", – ділиться Sad Novelist із Неформатом.

Інструментал та вокальні партії для ЕР музикант записав сам і досить швидко, а от зведення затримало реліз мініальбому – той був запланований на весну.

"Спочатку альбом зводила одна людина, потім з нуля інша, + затримки. Зведення [ред. – в результаті] виконав мій знайомий Остап. Познайомились ми через Седсвіта. На даний момент ми з Остапом продовжили працювати разом, тому ще точно можна буде почути його виконання на моїх роботах".

Ідейно пісні мініальбому розкривають слухачеві ліричного героя, але не мають чіткої хронології.

"Пісні несуть в собі різне емоційне забарвлення – від мажорно крикливого до тихої меланхолії. Сам же альбом створений сиквелом до "Холоду".

Стилістики "Холоду" також дотримується обкладинка цього ЕР, попри його назву. Таким чином Sad Novelist об’єднує згадані дві роботи одним мінівсесвітом. Світлину з обкладинки виконала подруга музиканта, фотографиня, шрифт відмалювала інша подруга – дизайнерка, а постпродакшн цілої картинки взяв на себе ще один товариш.

Sad Novelist – івано-франківський сольний інді-проєкт, заснований у 2020 році. Музика виконавця балансує на межі постпанку, альтернативного року та трепу. Дискографія нараховує три мініальбоми та кілька синглів.

Sad Novelist в мережі:

https://soundcloud.com/sadnovelist
https://www.instagram.com/romanesque_novelist/

Фото обкладинки – Bandcamp