drimandr присвятив новий ЕР темі майбутнього в минулому

Український indie/emo rap артист презентував мініальбом "амнезія".

Робота над ним тривала з перервами з весни цього року. Над усіма процесами та інструменталами засновник проєкту Олександр Золотніцький працював самостійно, лише біт на трек "Голограма" написав Гоша NeroRock.

"Амнезія" — це реліз про моє майбутнє в минулому. Певні життєві обставини змусили мене повернутись із великого міста у свій райцентр. І я тут уже два роки. У місці, де крім яскравих спогадів і сірих панельок нічого немає.

У пісні вклав як переживання про те, що світ летить вперед, поки я застряг на місці, так і оптимізм, пошук плюсів у цій ситуації. Можливість переглянути свій досвід, подивитися на себе під іншим кутом. Структурно це історія з кінця, на що натякають ілюстрації в лірик відео. Цим хотів передати це доволі цікаве, неоднозначне відчуття, викликане життям у маленькому місті після 5-тирічної перерви", — розповів Неформату Олександр.

 

Ілюстрації та анімації до треків Олександр також робив самостійно.

"Малюнками хотів доповнити історію, надати їй місце дії та розповісти додатковий шар історії. Якщо придивитись, то нескладно здогадатись, що майже на всіх ілюстраціях одна й та ж локація, просто в різні часові проміжки і з різних ракурсів. Крім малюнку до четвертої пісні. Там зображено вагон електрички, що символізує період відсутності. Життя без дому, як такого. Бо відчуття свого місця не було зовсім. 5 переїздів. Були довгі періоди, коли я не міг сидіти на одному місці довше тижня. Тому в малюнках мій життєпис у символах навпаки.

Починається все з того, що є зараз, зі спокою і відчуття, що все, що могло трапитись, уже трапилось. І крок за кроком заглиблюється в спогади, від яких у Долині нікуди не подітись", — коментує автор.

До кінця року drimanrd планує випустити ще декілька колаборацій. У наступному році Олександр вдасться в експерименти зі звучанням.

Нагадуємо, раніше ми писали про спільну композицію drimandr та EasyLover "Makitra 2" створену під продакшн ross royal. Також на сайті є матеріал-ознайомлення з лейблом Світанок, у ростері якого є drimandr.

drimandr — сольний інді/хіп-хоп/емо проєкт, створений у 2018 році Олександром Злотніцьким. У дискографії виконавця можна знайти багато інфлуенсів різних жанрів: від поппанку та інді до трепу або емо.

drimandr у мережі:

https://soundcloud.com/drimandr
https://www.instagram.com/drimandr/

Фото обкладинки — Олексій spohladaw