Sleepy Andy шукає дзен у новому кліпі

Івано-франківський емо-реп, треп виконавець нещодавно представив нове відео на пісню "Дзен" з однойменного мініальбому. 

 

Пісня "Дзен" входить до однойменного мініальбому, який Андрій Костюк (Sleepy Andy) випустив ще минулого року. 

"Цей EP вийшов у червні минулого року завдяки весняному локдауну. Так склалося, що перед ним я саме зібрав домашню студію у своїй спальні та почав записувати треки. До цього досвід в музиці в мене вже був, грав у локальних панк-гуртах.

Оскільки по часу мене нічого не обмежувало, були пісні, які створювалися навіть цілий місяць. Наприклад, трек "18.30". Я почав його ще у квітні, а повністю закінчив під кінець травня. У всіх вокальних партіях використовувався прийом "стіна звуку", що базується на багатократному дублюванні партій та багатошаровому їх запису. Так, у деяких треках одночасно звучать 6-8 доріжок вокалу", — розповів у коментарі нашому виданню Андрій

"Дзен" — це пісня про пошуки себе у великому світі.

"Ти кожен день бачиш людей, які у свої 20 з чимось вже бізнесмени, медійні персони, лідери думок. А ти просто ходиш в офіс 5 днів на тиждень і у вихідні дні встаєш раніше, щоб записати трек. Сумбурно, коли твої амбіції значно вищі, ніж реалії. Це був період повної демотивації та апатії, але вихід ЕП та приємні відгуки від слухачів і колег по цеху допомогли зібратися з силами та багато чого змінити, зараз я повний сил та енергії творити", — додає виконавець. 

Всі біти зробив друг Андрія NeroRock, відео теж знімав він у липні минулого року. 

"Кліп вийшов максимально простим та душевним, ми пройшлися по локаціях, де проходило моє дитинство. Деякі з них не надто презентабельні, зате до болю рідні, десь я вперше курив сигарету на трьох з однокласниками, десь їв взимку морозиво потай від мами", — розповідає виконавець. 

Зараз Sleepy Andy готує новий мініальбом, який мав вийти раніше, але процес затримало захворювання музиканта на коронавірус.

"Ця робота буде відрізнятися більш роковим звучанням. Там не буде чужих гітарних семплів, тепер ми записуємо все самі з бітмейкером. Будуть і пісні в стилі "Дзен". Від виходу першого ЕП я багато над чим працював, тому покладаю великі надії на новий реліз. Також цього разу над його зведенням буде працювати окрема людина, перше ЕП я зводив сам", — ділиться Андрій.

Окрім того, у планах виконавця кілька кліпів, концерт у Франківську та експерименти з треп-металом, гранджем, а також повністю акустичний реліз.

Sleepy Andy — івано-франківський емо-реп виконавець, учасник творчого обєднання Світанок. Раніше був ударником у місцевих панк-гуртах, а у 2017 році вирішив зайнятися сольною творчістю:

"Мені почало бракувати музики в житті, але збирати нову команду бажання не було. Тоді ж, я познайомився з творчістю Lil Peep, Lil Lotus, Smrtdeath і тд. Для мене стало відкриттям, як чуваки зміксували жанри, які до цього вважались повними протилежностями. Почав цікавитися, слухати більше подібної музики, шукати в Ютубі безкоштовні біти. Так з часом з'явились однодумці серед друзів, які почали презентувати мені свої авторські біти, я записувався на все, що міг: диктофон, караоке-мікрофон, usb-мікрофон, ходив на студію. В листопаді 2019 року пішов на другу роботу, придбав звукову карту, студійний мікро та +- нормальний ноутбук. Так і почався мій творчий шлях, як Sleepy Andy. Зараз над музикою працюємо виключно ми з бітмейкером, зазвичай так: я записую гітарний семпл, скидую йому, він робить біт, на який я вже вдома записую вокал. Тексти теж пишу сам".

У текстах Андрій Костюк описує лише особисті переживання:

"Тут немає дешевих понтів, політики і тд. Ми живемо у складний час, моє покоління значно прогресивніше в поглядах за своїх батьків, та все ще трохи відстає від дітей, які народились "зі смартфоном в руках". Ми йшли в коледж, який обирали батьки, в 16 років від нас вже чекали повної усвідомленості в подальших кроках, ми робили хибні рішення, тому що не знали, що може бути інакше, через що зараз розплачуємось ментальними проблемами. Своєю музикою я хочу показати людям, що вони не одні. Кожному по-своєму важко, та коли ти "варишся" в тому, що справді приносить тобі задоволення, вкладаючи в це всі сили, гроші та час, ти обов'язково знайдеш свій "дзен".

ЕР доступний на всіх стримінгових платформах

Sleepy Andy у мережі: 

https://soundcloud.com/sleepyandy69
https://www.instagram.com/sleepyzzzandy/