The Glass Beads видали альбом на тему часу

Нещодавно колдвейв дует The Glass Beads видав повноформатний альбом "Time to Time".

Перші три композиції для альбому були написані ще близько десяти років тому. Тоді Марина, композиторка проєкту, написала лише мелодії для "In the Mіrror" та "Rebirth", а от однойменна "Time to Time" майже не зазнала змін.

Головною темою цього релізу музиканти обрали для себе час як об’єднувальну сутність та дещо більше.

"Час є своєрідною сполучною ланкою між усіма подіями, які, завдяки йому, переплітаються і, врешті-решт, стають історією. Як глобально, так і в особистому плані. Важливо було передати уявлення про час як про щось незмінне, що поза впливом будь-яких факторів, поза контролем людини", – розповіла Марина Неформату.

За її ж словами, люди мають пам’ятати про важливість часу та цінувати його та те, що він дає, – ці твердження і фіксує альбом The Glass Beads.

На обкладинці альбому зображені самі музиканти, що зазирають в дзеркало дійсності.

"Як в мистецтві, так і в житті, для нас важливі природність та справжність. Обкладинка натякає зазирнути до дзеркала, у відображенні якого відкривається дійсність. Реальна дійсність, яка є наразі, – та, яку ми створюємо. Це фундаментальна основа та запорука майбутнього".

The Glass Beads – український колдвейв/постпанк дует, який утворили композиторка та вокалістка Марина Рублевська та гітарист Марк Аршинніков. Наразі музиканти співпрацюють із грецьким лейблом Fabrika.

The Glass Beads в мережі:

https://www.facebook.com/theglassbeads
https://www.instagram.com/theglassbeads

Фото обкладинки – Facebook виконавців