Sexual Purity випустили сингл та відео на болісну тему зовнішнього вигляду

Дніпровський coldwave/darkwave дует презентував новий сингл та відео "Don't touch".

Музиканти працювали над композицією упродовж місяця в домашніх умовах. Над усіма процесами учасники проєкту працювали самостійно.

"Цей трек про наболіле. Багато дівчат соромляться виходити на вулицю так, як їм це подобається — наприклад, вдягати коротку спідницю або високі ботфорти. Чому? Деякі можуть вважати це вульгарним/стрьомним/неформальским та почати чіплятися. Усі знають, якщо дівчина в нашому суспільстві одягне сексуальний і привабливий наряд, то це автоматично означає, що вона "хоче, щоб її чіпали" або "привертає увагу чоловіків для "цього". Ні! Це не так! Дівчата просто хочуть виглядати класно, але бояться.

У великих містах поступово від цього відходять і не реагують (але не завжди — осуд присутній), а от у менших містах відбувається треш", — розповіла в коментарі нашому виданню вокалістка гурту Анастасія Романова.

Над обкладинкою Анастасія працювала самостійно.

Відео музиканти створювали також власними силами, воно вже зібрало понад 22 тисячі переглядів.

"Ми хотіли показати, що як би сексуально не виглядала дівчина — ніхто не має права її чіпати. Без її дозволу це неприпустимо", — додає Олексій Донец.

Наразі дует працює над накопиченням нового матеріалу.

Sexual Purity — дніпровський колдвейв/дарквейв проєкт, створений у 2020 році дуетом композитора Олексія Донця та художниці/вокалістки Анастасії Романової. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, ЕР та два сингли. Тільки на бендкемпі альбом придбали майже 150 людей, а їхній ЕР — 140.

Sexual Purity у мережі:

https://sexualpurity.bandcamp.com/track/dont-touch
https://www.facebook.com/sexpurityband/
https://www.instagram.com/sexualpurity.band/
https://www.youtube.com/channel/UCd4HO1GMRKfACfSUPUXuOqw
https://open.spotify.com/artist/4dPSr00kbX0eSon3QJ4yDx?si=_VOhBRE1TfS733...

Фото обкладинки — lillatea