Sexual Purity відмовилися від звичного щастя заради нового альбому

Колдвейв дует Sexual Purity сьогодні випустив свій другий альбом, що має назву "Suffer | Hope".

Заради написання цієї роботи, музиканти переїхали з Дніпра до Луганської області й жили там пів року, аби проникнутися тамтешніми людськими почуттями, що витають в повітрі.

"Цей реліз про суцільний морок та апатію, яку ми там відчули. Немає місця почуттям, щастю, і немає повноти життя. Але є інша сторона, яка завжди присутня в усіх людях – надія. Надія на світле майбутнє. Звідси і назва "Suffer | Hope", – розповіла учасниця проєкту Анастасія Романова.

Ідея піти на цей "божевільний крок" виникла з бажання музикантів переосмислити свою творчість, подивитися, як навколишнє середовище вплине їхні думки та на створення музики.

"Наша мета – розсунути рамки свідомості й розуміння цієї частини України. Життя в Луганській та Донецькій областях не так часто висвітлюється в ЗМІ, але це ж не значить, що ці території зникли? Фантастика, але молоді люди тут мають величезний ентузіазм! Вони влаштовують рейви на занедбаних заводах, виставки сучасного мистецтва у місті Лисичанськ. Це надихає!", – йдеться у пресрелізі гурту.

Обкладинку альбому, як і завжди до цього, намалювала Анастасія.

У планах дуету давати концерти як в Україні, так і за кордоном, але про це трохи пізніше.

Sexual Purity – дніпровський колдвейв/дарквейв проєкт, який заснували Анастасія Романова та Олексій Донець у 2020 році. У дискографії музикантів тепер вже два повноформатних альбоми та один ЕР. Релізи дуету мають неабияку популярність серед слухачів на Bandcamp.

Sexual Purity у мережі:

https://sexualpurity.bandcamp.com/track/dont-touch
https://www.facebook.com/sexpurityband/
https://www.instagram.com/sexualpurity.band/
https://www.youtube.com/channel/UCd4HO1GMRKfACfSUPUXuOqw

Фото обкладинки – Facebook виконавців