Gentle Ropes присвятили новий EP подоланню життєвих труднощів

Київський постпанк/колдвейв гурт представляє другий у своїй дискографії мініальбом "Burning Flowers". 

У цьому плеєрі об'єднані два мініальбоми гурту 

"Цей реліз ми писали 3 роки, треба було багато чого зрозуміти та усвідомити, знайти потрібний саунд та вайб. Писали переважно на моїй студії, яку згодом довелось зачинити через початок карантину рік тому.

Зі зведенням однойменного синглу допомагав Alex J Krammer, у якого я навчався. Решту треків зводив сам, але були труднощі зі старим комп'ютером, через які мені надалі довелося працювати з мастер-треками, і не було можливості виправити всі нюанси", - розповів у коментарі нашому виданню творець проєкту і вокаліст Серж Кост.

Реліз розповідає про пошук свого шляху попри біль, втрати та інші не дуже приємні речі. Останній трек "Endless Noise" присвячений Сергієвому близькому другу, який помер у 2015-му році.

Обкладинку для EP зробила Ганна Муліка (inst@shikarichan). 

Gentle Ropes планують зіграти декілька концертів цією весною у Запоріжжі (27 березня), Києві (3 квітня) Харкові (24 квітня) та Одесі. Також гурт хоче під кінець року випустити альбом, вся інструментальна частина якого уже записана.

Новий мініальбом доступний на стримінгових сервісах. 

Нагадаємо, перший у своїй дискографії мініальбом "Consolation", натхненням для створення якого переважно був синтпоп 80-х, гурт випустив влітку минулого року. 

Gentle Ropes — даркгейз/постпанк проєкт з Києва, що розпочав свою діяльність у травні 2017 року. Його дебютний альбом "Rose Wine & Gallows" вийшов того ж року на берлінському незалежному лейблі Black Verb Records. На творчість проєкту вплинула музика The Cure, Christian Death, Siouxsie & The Banshees, She Past Away, Bleib Modern, Veil Of Light.

Gentle Ropes у соцмережах:

https://gentleropes.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/gentleropes
https://soundcloud.com/gentleropes
https://www.instagram.com/gentle_ropes