Денні Дельта видав сингл про війну

Реп-виконавець Денні Дельта нещодавно написав два треки, з яких поки що видав лише один – "Емоційний".

Виконавець ділиться, що не може писати про щось інше, окрім війни, й підкреслює необхідність витрачати свої природні ресурси згідно з вимогами часу.

"Я розумію хід думок людей, котрі висловлюють своє невдоволення з приводу однотипності музики, що зараз з'являється. Але як автор скажу: трек про щось інше в цей момент можна випустити, але тільки якщо він маринувався у тебе, закінчений до кінця лютого. Тепер ж уся писанина вперто хилиться в конкретний бік", – розповів Денні Дельта Неформату.

За музичну складову синглу відповідав лучанин Тарас "Альф" Сватула. Обидва тексти Денні вдалося закінчити якраз завдяки тій тематиці, яку вони мають.

"Римувати про будь-що другорядне навіть не почав би, не пішло б. Це схоже, до прикладу, на просування свого треку в інстаграмі, коли витрачені на рекламу кошти правильніше було б направити у фонд допомоги постраждалим від війни."

Денні Дельта – луцький реп-виконавець, відомий своєю сольною творчістю, а також участю в гуртах Лезо, DLF Squad, Аромотерапія; учасник об’єднання #ГАББЛ. На його рахунку повноформатні альбоми "Синхронізу!" (2013), "При5" (2016), "Навиджу" (2018) та ще низка синглів.

Денні Дельта у мережі:

https://soundcloud.com/d_d3lta
https://www.facebook.com/deltazaurus
https://www.instagram.com/gorealkapapi/

Фото обкладинки – надав виконавець