Solar Blooms видали новий сингл

Нещодавно альтернативний гурт Solar Blooms випустив новий сингл "Rays of Sun". Це сингл із першого повноформатника гурту, який вийде вже цього року.

Композиція "Rays of Sun" була написана ще у 2018 році, як і інші треки з анонсованого альбому – його вихід музиканти кількаразово переносили. Основна робота над піснею проходила в Луцьку, рідному місті музикантів, а запис пісні – на студії LypkiZvukoZapys. Міксинг та мастеринг треку виконанала французька студія ARP Studio.

Слухайте сингл на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer, Apple Music

Як розповіли музиканти, всі їхні пісні є рефлексією – вони пов’язані із особистими почуттями та життєвим досвідом виконавців.

"Тематично "Rays of Sun" про труднощі дорослішання і тягар відповідальності, до котрого багато людей часто підходять неготовими, в результаті чого проносять отримані травми крізь роки. Апатія, страх, тривога, відчуження – це все емоційні наративи, пристуні в тексті пісні, хоча суто зі звучання треку це прослідкувати важко", – зазначають виконавці в пресрелізі.

Текст цієї пісні написав Давид Маргалітадзе, вокаліст та гітарист Solar Blooms. За його словами, гурт накопичив достатньо матеріалу, як для альбому, так і для майбутніх синглів.

"Після "Rays of Sun" ми продовжимо випускати сингли з альбому, по одному в місяць, оскільки він був записаний повністю ще до пандемії – на жаль, ковід, а потім і повномасштабне вторгнення росії, повністю зупинили наше функціонування як гурту. Почали потрохи набирати оберти лише зараз. Окрім цього альбому у нас уже достатньо матеріалу на наступні два лонгплеї, тому пісень від нас буде дуже багато", – ділиться Давид із Неформатом.

Solar Blooms – альтернативний гурт із Луцька, утворений між 2018 та 2019 роками. У своїй творчості музиканти поєднують елементи багатьох жанрів, серед яких прогресивний, психоделічний та класичний рок, а також стоунер-дум. Наразі колектив видав кілька синглів.

Solar Blooms в мережі:

https://www.instagram.com/solar_blooms/
https://www.facebook.com/solarblooms

Фото обкладинки – надали виконавці