PVNCH видали ЕР наперекір обставинам

Позаминулої п’ятниці реп-формація PVNCH видала свій новий ЕР "SKOP".

До мініальбому виконавців увійшли треки, написані ще до 24 лютого, коли, як вони кажуть, головними проблемами в Україні були COVID-19 та долар по 30. Тим не менш, деякі із композицій виявилися пророчо співзвучними із сьогоденням.

"Ми доробили цю епішку наперекір усім обставинам. Як співається в одному з треків, пережили їх і переживем що завгодно. Хочеться, аби люди, які почують "SKOP", зарядились цим настроєм, бо тепер це наша реальність. Більше не треба доводити, що українці – незламна нація. Зараз ці пісні стали навіть актуальніші", – розповідають виконавці в своєму пресрелізі.

Музику для ЕР створила продакшн-команда Artist Rescue, яка співпрацює із такими артистами як Fivio Foreign, Yo Gutta, Labba Ranks, Alyona Alyona, Ярмак, XXV Кадр, ТОФ та багато інших.

 

Назва "Скоп", давнє українське слово, яке означає "скупчення чогось", у випадку цього доробку символізує скоп треків від скопу чуваків та скоп сенсів, де кожен знайде щось для себе.

"Є реп про ідентичність – "Ці", реп про мотивацію та боротьбу – "Їбаш", а є реп як молитва "Алілуя 2" – ця пісня сповнена щирості та світла, які не зімітувати кон’юнктурному "байрактар-кору", яким зараз завалені музичні майданчики".

До речі, пісня "Алілуя 2" дійсно є другою версією своє однойменної попередниці:

"У пісні "Алілуя" є дві версії. Перша, яка вийшла влітку, більш агресивна та вулична. А на "SKOP" потрапила друга – я називаю її "дай послухать мамі" – дорослий музон від PVNCH", – пояснює Сашко "Monstr" Кудринецький.

Над обкладинкою мініальбому працювали двоє дизайнерів – Maryan Ivasyk і Віктор Гупало.

PVNCH – варвинський українськомовний реп-гурт, створений у 2013 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми. Їхній дебютний "Голодний" (2014) був визнаний найкращим українськомовним реп-альбомом у 2014 році за версією Rap.ua і Новий Реп Україна. Також PVNCH визнали кращим українськомовним реп-гуртом 2016 року за версією PidBit Awards.

PVNCH в мережі:

https://www.instagram.com/pvnch.176/
https://www.facebook.com/PVNCH.Official/

Фото обкладинки – надали виконавці