Scuff'Under випускають новий альбом

Сьогодні в луцького хіп-хоп проєкту Scuff'Under вийшов новий альбом "Четвертак".

Цей альбом виконавців був анонсований у грудні 2021 року. Його каркас композицій та деякі демо були готові ще до нового тоді 2022 року, але на заваді їхнього видання стала війна – з її початком Scuff'Under відклали роботу над музикою.

"Активна робота над релізом відновилася після серії моїх сольних лайв-виступів у жовтні-листопаді, тоді ж прийшло розуміння, що матеріал хороший, людям на виступах заходить, і що, можливо, варто його почати зводити. Фінальною точкою став виступ нашої формації 19 листопада в Культурному укритті, на презентації альбому Аппекса "Внутрішня Волинь", – розповідає Ігор, один із засновників проєкту, Неформату.

Якраз після цього виступу музиканти сформували ідею майбутнього альбому та дали йому назву "Четвертак". Назва символізує прожиту чверть життя кожного із учасників Scuff'Under.

"Цікаво, що через тиждень після цього Нацбанк вивів з обігу монету номіналом 25 копійок, що лиш переконало нас у концепті".

Майже всі композиції були записані вдома у Ігоря, там же він виконав їхнє зведення та мастеринг. Біти для альбому переважно писав Діма (Агарет), який "активно опановує біторобство" ще з минулого року, а основним виконавцем виступив Діма aka Bankai_Lofi. А взагалі, за словами учасників Scuff'Under, кожен із них вміє як писати біти, так і робити продакшн музики.

Слухайте реліз на інших стримінгах: SpotifyApple Music

Зараз Scuff'Under запланували тур Україною, що має відбутися в березні – під час нього якраз можна буде почути "Четвертак" наживо. Окрім цього виконавці анонсували вихід своєї збірки "Краще й невидиме" (назва ще в розробці) на фізичній касеті та оголосили про те, що вони тепер повноцінний продакшн – WaU/prod. Тобто тепер у них можна замовляти зведення, запис, біти, графіку тощо.

Також радимо слідкувати за творчістю кожного із учасників Scuff'Under окремо, оскільки в них всіх є власні плани на творчість.

Scuff'Under – хіп-хоп об’єднання, яке заснували виконавці MSW, GRТ, Bankai_Lofi та V_stem у 2015 році, в Луцьку. З тих пір музиканти видали три альбоми, ЕР та низку синглів.

Scuff'Under в мережі:

https://www.instagram.com/scuffunder.wau/

Фото обкладинки – надали виконавці