Дует Promsonya перетворив страх чергового кінця на сингл

Кілька днів тому інді-дует Promsonya видав сингл "2012", що увійде до повноформатного альбому проєкту "8 регіональних історій", присвяченого історіям людей з Донецької області.

Виконавиця Софія Пилипенко та її батько Іван записали пісню, яка відсилає до минулих "пророцтв" на тлі сучасної небезпеки.

"2012 – рік, коли мав статись кінець світу. У новому синглі виконавиці з Донецької області ж розповідається про постійне очікування наступного 2012 року, але дуже предметного і локального. Йдеться про черговий наступ країни-агресора Росії", – сказано у пресрелізі.

Пісню Софія з батьком написали у квітні 2021 року, після того як артистка почула вибухи з боку селища Шуми під час відпочинку на природі.

Обкладинку для сингла виконав друг Софії – Єгор Глоба.

"У 2012 році Єгорові було лише 7 років, тому ми хотіли, щоб цей малюнок був максимально наближеним до дитячого. Іронічно, що у 2012 році масово поширювалася новина про кінець світу в грудні, а в автора обкладинки прізвище як у відомого астролога Павла Глоби", – ділиться Софія з Неформатом.

Зараз Софія з батьком працюють над повноформатним альбомом "8 регіональних історій", який має вийти цього року.

Promsonya – проєкт 19-річної сінгер-сонграйтерки Софії Пилипенко та її батька музиканта Івана Пилипенка з міста Костянтинівка Донецької області. У червні 2021 року вийшов перший мініальбом дуету – "L’Abri Cotier", а у жовтні – спільний трек з OTOY "Натхнення".

Promsonya у мережі:

https://www.facebook.com/Promsonya/
https://www.instagram.com/sofiyapylypenko/

Фото обкладинки – надала виконавиця