Papa’s Old Speaker розповідають прості та зрозумілі історії на новому ЕР

Інді-рок гурт Papa’s Old Speaker днями випустив свіжий мініальбом "Stories from a Bus", який складається з шести повноцінних історій.

"Кожну з історій ви могли б підслухати, наприклад, дорогою додому, сидячи в нічному автобусі на задніх сидіннях. Саме такі історії розповідають перед сном по телефону друзям або коханим. Це 6 ліричних та водночас драйвових пісень, на які нас надихнули звичайні життєві переживання", – розповіли музиканти Неформату.

Виконавці записали роботу на "дуже ґіковій студії" Lipkyzvykozapys, де працювали разом зі звукорежисером та музикантом Вадимом Лазарєвим (5 Vymir). За зведення та мастеринг (як і за партії соло-гітари) відповідав звукорежисер Віталій Гавриленко.

"Віталію вдалося передати звук точнісінько таким, яким він виник у нашій уяві. У пошуках звучання ми намагалися залишити звук якомога природнішим, залучити нові (а фактично старі) інструменти. Так, наприклад, у пісні "Swallowing Our Pride" звучить вінтажний електроорган Vermona та бас-гітара Jolana Iris."

Обкладинкою альбому стала світлина мюнхенського фотографа Якоба Шольца (@jakobscholz).

"Цього разу обкладинку мініальбому ми зробили лаконічною. Підтексту в неї нема – все просто, жодної потреби в додаткових інтерпретаціях. Ракурс із заднього сидіння автобуса – і от ти вже учасник подій. Влаштовуйся біля вікна, спостерігай і слухай."

Далі в намірах музикантів випустити треки, які вони вже мають у розробці, а також повернутися до концертної діяльності, адже востаннє гурт грав наживо понад два роки тому, зі зрозумілих причин.

Papa’s Old Speaker – інді-рок гурт, який заснували музиканти Євген Негода та Юрій Мороко у 2017 році в Києві. За останні кілька років гурт випустив ЕР "First" (2018) та кілька синглів. У своїх піснях виконавці орієнтуються на таких виконавців як Arctic Monkeys, The Black Keys, Scorpions, Electric Light Orchestra, Temples.

Papa’s Old Speaker у мережі:

https://www.facebook.com/papas.old.speaker/
https://soundcloud.com/papas_old_speaker

Фото обкладинки – надали виконавці