The Wicker Man завершили екзистенційну трилогію

Дніпровський neoclassical проєкт презентував новий повноформатний альбом "Cynefin".



Як і попередні частини трилогії, цю гурт записував на місцевій студії під керівництвом Олеся Степанова, учасника проєкту MY EX I. Також Олесь робив зведення та мастеринг.

"Cynefin — слово валлійської мови "Cymraeg" (вимовляється “Кеневін”), що перекладається як "місце, у якому відчуваєш єдність із природним середовищем". Отже, назва передає головну ідею нового лонгплею — вона полягає в нерозривному зв’язку людини та природи, та у її потребі зрозуміти свою роль та місце в навколишній реальності.

Деякі назви композицій також містять посилання до валлійської культури та міфології. Так, наприклад, "Petrichor" (вимовляється "Петрікор") складається з двох слів "petra" — камінь, та "ichor" — рідина, що тече в жилах грецьких богів. Сам "Petrichor" можна перекласти як "аромат, що відчувається в повітрі після дощу", — розповіли в коментарі нашому виданню учасники гурту.

Над обкладинкою працювала львівська художниця та дизайнерка Маргарита Вінклер. Оформлення до двох попередніх релізів також робила вона.

"Порівнюючи обкладинку Маргарити з попередніми синглами, можна побачити, що перша частина "Sentience" звертає увагу на значущість природи, де людина є лише її маленькою частиною, "Look at Me" — навпаки виділяє роль самої людини, тоді як власне "Cynefin" демонструє важливий процес усвідомлення людиною, що природа — це не лише те, що оточує її зовні, а й вона сама", — додають музиканти.

The Wicker Man — дніпровський експериментальний проєкт, створений у 2016 році. Їхня музика знаходиться на перетині неокласики, дарк-фолку, ембієнту та построку. Дискографія нараховує вісім релізів. Серед інфлуенсерів музиканти вказують Vàli, Neun Welten, Agalloch, Of the Wand and the Moon, Empyrium, Der Golem, Старуха Мха, Godspeed You! Black Emperor та The Silver Mt. Zion.

The Wicker Man у мережі:

https://soundcloud.com/wickerman_band/
https://www.facebook.com/band.wickerman/
https://wicker-man.bandcamp.com/

Обкладинка — арт Маргарити Вінклер