The Wicker Man випустили першу частину екзистенціальної трилогії

Дніпровський neoclassical проєкт презентував новий мініальбом "Sentience".


ЕР був записаний на місцевій студії та зведений Олесем Степановим, учасником проєкту MY EX I. Композиції з релізу стануть частиною майбутнього повноформатного альбому "Cynefin", над котрим музиканти працювали впродовж останніх п’ять років.

"Sentience — це перший із трьох розділів екзистенціальної історії про неповторність людського почуття та унікальне сприйняття реальності людиною, що надихають її на пошук свого місця дійсності, яка нас оточує", — розповіли у коментарі нашому виданню музиканти гурту.

Над обкладинкою працювала львівська художниця та дизайнерка Маргарита Вінклер.

"На обкладинці зображена невелика людина, що мандрує хмарами серед гір. У цьому випадку вона є лише узагальненим образом людської особистості, лише однією складовою світобудови оточення", — додають музиканти.

Під кінець літа гурт випустить сингл "Look at Me" і вже восени відбудеться реліз повноформатного альбому "Cynefin".

"Деякі композиції та, власне, назва майбутнього альбому — це слова валлійської мови Gymraeg. Так, наприклад, слово "Hiraeth" не має дослівного перекладу, але його можна приблизно трактувати як “відчуття ностальгії” або “відчуття суму за домівкою та за часами яскравого минулого, яке вже не повернути”. Тоді як "Cynefin" можна перекласти як “місце, у якому відчуваєш себе єдиним цілим із навколишньою природою та середовищем”. Саме пошуком себе серед природи та природи у своєму єстві й займається абстрактний людський персонаж, який стане протагоністом майбутнього альбому", — коментують учасники The Wicker Man.

Нагадуємо, раніше ми писали про мініальбом "Порханием".

The Wicker Man — дніпровський експериментальний проєкт, створений у 2016 році. Музика проєкту знаходиться на перетині неокласики, дарк-фолку, ембієнту та построку. Дискографія нараховує шість релізів. Серед інфлуенсерів музиканти вказують Vàli, Neun Welten, Agalloch, Of the Wand and the Moon, Empyrium, Der Golem, Старуха Мха, Godspeed You! Black Emperor та The Silver Mt. Zion.

The Wicker Man у мережі:

https://soundcloud.com/wickerman_band/
https://www.facebook.com/band.wickerman/
https://wicker-man.bandcamp.com/

Фото обкладинки — Катерина Ковач