Перша повноформатна робота Mortal Vision

Дніпровський thrash metal гурт презентував дебютний LP "Mind Manipulation" за сприяння американського лейбла Redefining Darkness Records.



Матеріал гурт накопичував упродовж 2020 року. Запис робили на двох репетиційках: ударні під керівництвом Артура Дендролога (House Of Flowers), усі інші інструменти — самостійно у власному приміщенні. Зведення та мастеринг робив звукорежисер Нікіта Юдін.

"Лірика альбому охоплює тематику страху війни, деяких соціальних проблем, таких, як пригнічення мас людьми "зверху", соціальної прірви між різними класами населення. Також була порушена тема деяких психологічних моментів", — розповіли в коментарі нашому виданню учасники гурту.

Обкладинку до альбому намалював київський художник та музикант, учасник сайкобілі гурту the Troubled Антон Шкіпер.

"Наше завдання полягало в тому, щоби зобразити випробування ядерної зброї у Штаті Невада, сам дух картини полягає в тому, щоби передати страх і наслідки війни й те, що багато подій у житті відбувається проти волі людини", — коментують музиканти.

Альбом вийшов на дисках та касетах. Вініл придбати можна буде наступного року.

Презентації альбому відбудуться 3 грудня в Одесі у More Music Club, 4 грудня у Києві в Теплому Ламповому та 11 грудня у Дніпрі в МахноПаб.

Нагадуємо, раніше ми писали про відео на трек "Devastated Existence" з цього альбому. Також на сайті є рецензія на дебютний ЕР команди "Madness of Messiah"(2019).

Mortal Vision — дніпровський треш-метал гурт, створений у 2019 році. Дискографія нараховує один мініальбом, два сингли та LP.

Mortal Vision у мережі:

https://soundcloud.com/user-216674990
https://www.facebook.com/mortalvision/
https://www.instagram.com/_mortalvision_/
https://mortalvision.bandcamp.com/

Обкладинка — арт Антона Шкіпера