Mortal Vision анонсували дату виходу дебютного LP

Дніпровський thrash metal гурт презентував сингл "Devastated Existence" з майбутнього дебютного повноформатного альбому "Mind Manipulation", вихід якого, за підтримки американського лейбла Redefining Darkness Records, заплановано на 29 жовтня.

 

Запис робили на двох репетиційках: ударні під керівництвом Артура Дендролога (House Of Flowers), усі інші інструменти — самостійно у власному приміщенні. Зведення та мастеринг робив звукорежисер Нікіта Юдін.

"Головне джерело натхнення для цієї пісні - наші реалії сьогоднішнього життя. У текстах цієї пісні ми спробували описати наші почуття з приводу "соціального розриву" між деякими "вищими" і простими людьми", - розповів у коментарі нашому виданню фронтмен гурту Іван Дишлиук.

Режисер відео - Євгеній Даниленко. Монтаж та корекція - Павло Саверський (WarWar).

"Хотіли зробити максимально енергійно та автентично - величезний банер з логотипом позаду, дим-машини, кращі традиції 80-90-х, при тому, щоб це виглядало фірмово, а не абищо", - додає гітарист гурту Андрій Гайдук.

За словами музикантів, дебютний альбом не буде втомлювати нескінченними рифами та поєднає у собі олдскульний треш і дез-метал з домішками хардкору.

Нагадуємо, раніше ми писали про перший сингл з альбому "Forced Extermination". Також на сайті є рецензія на дебютний ЕР команди "Madness of Messiah"(2019).

Mortal Vision — дніпровський треш-метал гурт, створений у 2019 році. Дискографія нараховує один мініальбом та два сингли, до випуску готується повноформатний альбом.

Mortal Vision у мережі:

https://soundcloud.com/user-216674990
https://www.facebook.com/mortalvision/
https://www.instagram.com/_mortalvision_/
https://mortalvision.bandcamp.com/

Фото обкладинки — kirai gigs