Емоційна відповідь Wavewalkrs на зміни у світі

Київський електронний дует презентував мініальбом "#in/sanity".

 

За словами музикантів, матеріал для альбому вони збирали впродовж декількох років для створення та компонування треків за настроєм та концепцією.

Детальніше про ЕР нам розповіли учасники гурту Юра та Нікіта:

"Немовля, прийшовши в цей новий і зовсім незнайомий для себе світ, плаче і кричить, сприймаючи його як щось холодне й погане, але чи так це насправді? Присутність матері та знайомого тепла викликають протилежний стан — чи насправді поганий або хороший цей новий світ?

  • "#BornCold" — це трек-компроміс. Ми написали його у 2018-му. Спершу це була просто пісня під фортепіано, але поступово просуваючися й розвиваючи ідею, ми додавали інструменти або щось забирали. Завжди набагато складніше зупинитися, ніж продовжувати, адже сам процес набагато цікавіший.
  • "#DancingWithDemons" ми зробили в колаборації з лос-анджелеською співачкою Кейсі Колберт. Проходячи шлях зростання й розвитку, кожна людина перебуває у процесі внутрішнього діалогу та примирення з навколишнім світом. Він про самоідентифікацію, спілкування та пошук компромісів зі своїми внутрішніми демонами.
  • "#Violence" — рефлексія на новини з усього світу — демонстрації, протести, заборони, локдауни. Ми спостерігали й відчували. У статусі дорослої особистості внутрішні дилеми все сильніше стикаються із зовнішнім світом. Виявляється, що весь світ — наш спільний дім".

Над обкладинкою працював моушн-дизайнер Сергій Білошицький.

Нагадуємо, нещодавно гурт презентував лайв-відео до синглу "Alone" з торішнього повноформатника "U".

Wavewalkrs — київський електронний експериментальний дует, що був створений у 2017 році. З моменту випуску першого синглу у 2018 році гурт уже встиг відкатати тур Європою разом із молодою українською попвиконавицею Akine. У колаборації з нею музиканти раніше випустили ремікс на хіт Hozier "Take Me to Church". На рахунку команди альбом "U" (2019), кілька синглів та ЕР "#in/sanity" (2020).

Wavewalkrs у мережі:

https://www.facebook.com/wavewalkrs
https://www.youtube.com/channel/UChb0WqbGvJNPc1nbT-SvViA
https://www.instagram.com/wavewalkrs
https://soundcloud.com/wavewalkrs