Ignea та Ersedu випустили спліт-альбом

Столичні melodic metal (Ignea) та symphonic death metal (Ersedu ) гурти презентували спільний альбом "Bestia".

Накопичення, запис, зведення та мастеринг Ignea робили на столичній Morton Studio, Ersedu над своєю частиною працювали самостійно. Для Ignea це останній великий реліз, виданий самостійно — третій повноформатний альбом вийде на Napalm Records. Для Ersedu — повернення після десятирічної студійної перерви. 

"Bestia — це концептуальний EP про людську природу українських міфологічних створінь та дуальність світу. Українською, "бестія" означає "дикий звір" та "хитра людина, бешкетник", — йдеться в пресрелізі.

Детальніше про кожен трек ви можете прочитати тут.

Паралельно зі стримінгом спліт вийшов на CD та вінілах. Фізичні формати мають додатковий трек — "The Symphony of Bestia" — мікс оркестрових аранжувань усіх п’ятьох пісень EP.

Нагадуємо, нещодавно на сайті вийшов матеріал "що читають в українському андеграунді", де фігурує вокалістка гурту Хель Богданова. Ознайомитися із рецензією на останній повноформатний альбом гурту "The Realms of Fire and Death" (2020) ви можете за посиланням.

Ignea — київський melodic metal гурт, створений у 2011 році під назвою Parallax, у 2015 році назву було змінено на теперішню. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми, ЕР, 5 синглів та спліт. У 2020 році гурт став найкращим українським метал-гуртом за версією The Best Ukrainian Metal Act, альбом "The Realms of Fire and Death" визнано альбомом року.

Ersedu — столичний симфо-дез метал гурт. У своїй творчості поєднуть спадщину Septicflesh, Devin Townsend, Alan Silvestri, Gustav Holst, Jerry Goldsmith та нуарну кінематографічну епічність. У 2011 гурт випустив повноформатний альбом "NC-17", після котрого взяв дев’ятирічну паузу.

Ignea у мережі:

http://ignea.band/
https://www.facebook.com/ignea.band/
https://www.youtube.com/igneaband
https://www.instagram.com/ignea.band/
https://ignea.bandcamp.com/
https://www.patreon.com/helleignea
https://twitter.com/ignea_band

Ersedu у мережі:

https://www.ersedu.band/
https://www.facebook.com/erseduband
https://www.instagram.com/erseduband/

Матеріал для обкладинки наданий учасниками гурту