Ignea підписали контракт з Napalm Records

Про це йдеться на офіційній сторінці лейбла у Фейсбук. Інформацію також підтверджує фронтвумен гурту Хель Богданова.

Київський oriental / melodic death metal гурт став новим підписантом всесвітньо-відомого австрійського лейбла, у ростері якого, нагадаємо, вже чимало українських метал-команд, а саме Space Of Variations, 1914, Jinjer, Stoned Jesus та Motanka.

Лейбл повідомляє, що новий альбом гурту, вже за його підтримки, вийде у 2022-му. 

"У 2013 році Ignea розпочали з дебютного EP "Sputnik". Справа почала активно розвиватися після виходу неймовірно потужного та популярного синглу "Alga" - першої оригінальної пісні від українського гурту, записаної з повноцінним симфонічним оркестром,, що зібрала на YouTube понад 6 мільйонів переглядів! Трек взяли з дебютного альбому гурту "The Sign of Faith " (2017), у якому Ignea поєднує важкі звукові пейзажі з чистим та екстремальним вокалом, додаючи автентичні близькосхідні мелодії, щоб створити захоплюючий досвід для слухача.

Другий повноформатний альбом Ignea "The Realms of Fire and Death" вийшов у 2020 році. Українська премія The Best Ukrainian Metal Act обрали його метал-альбомом року, а Ignea також було визнано найкращим українською метал-гуртом 2020 року.

Наразі гурт готується до великих справ, які мають відбутися найближчим часом, і представить нову музику пізніше цього року. Крім того, він працює над третім альбомом та дебютом із Napalm Records у 2022 році", - йдеться на сторінці лейбла. 

До цього варто додати, що гурт Ignea тривалий час розбудував свою закордонну авдиторію, наприклад, через активну роботу з Патреоном або виступи у Європі. І загалом гурт багато працював над своїми візуальними образами, якістю релізів та яскравими відеороботами

 

Гурт Ignea було створено в Києві 2011 року під назвою Parallax. 2015 року гурт змінив свою назву на Ignea. На рахунку колективу один EP, два повноформатні альбоми та кілька синглів.

Ignea у мережі:

https://www.patreon.com/helleignea
http://ignea.band/
https://www.facebook.com/ignea.band/
https://www.youtube.com/igneaband
https://twitter.com/ignea_band
https://www.instagram.com/ignea.band/
https://soundcloud.com/igneaband

Фото з Фейсбук сторінки Хель Богданової