Ignea випустили другий сингл із майбутнього ЕР

Київський melodic metal гурт презентував сингл та відео "Mermaids" з майбутнього мініальбому "Bestia", створеного разом із гуртом Ersedu.

 

Концепція майбутнього релізу побудована навколо теми людського походження українських міфологічних створінь та дуальності світу:

  • "Bosorkun" —  міфологічно, це зле створіння, що приносить багато лиха, але у пісні він є духом з доброю, проте  деструктивною природою, який хоче потоваришувати з людьми та обміняти своє бессмертя на їхній світ.
  • "Magura’s Last Kiss" — трек звучить від імені української валькірії, крилатої, войовничої, хмарної діви, дочки громовержця Перуна — Маґури. Своїми крилами, вона накриває хоробрих воїнів, що пали на полі бою, торкається своїми вустами та дає випити живильної води з золотої чаші. Так, воїни потраплять у Вирій, райські чертоги вічного життя. Маґура вирішує покінчити з усіма війнами, цілує сама себе та відлітає у Вирій.
  • "Mermaids" — це пісня про українських мавок, які не можуть собі знайти місця: ні у воді, ні на землі. Наче звичайні люди, вони нудяться, коли їхнє життя в балансі, і вони є заручницями проблем, створених ними ж.
  • "Black Garden" оповідає історію українського Змія, який міг знищувати та отруювати сади та землі, але також відводити лихо та незгоди від людей. Він зваблює дівчину своєю темною любов’ю і вона приймає його, розчиняючись у його природі.
  • "The Eaters of the Sun" — це космогонічний міф про амбівалентність добра та зла, світла та темряви, нескінченний цикл дня та ночі. Сонце — це втілення верховних богів та добра, сліпе підкорення догмам, що може обпалити та знищити життя. Темрява — це уособлення зла та незалежності — може врятувати від смертельного сліпучого світла та забезпечити критичне мислення. композиція — це гімн балансу та раціональної людини, яка приймає світло та темряву, як частку себе, а себе, як частку Космосу та різних бестій", - йдеться у пресрелізі.

Альбом вийде 21 жовтня цього року на всіх платформах, на СD та вінілі. Передзамовлення доступне за посиланням, але слухачі з України можуть звертатися безпосередньо до гурту за цінами у гривні та доставкою у рамках країни.

Влітку цього року гурт підписав контракт з австрійським лейблом Napalm Records та став шостим українським гуртом у ростері після Space Of Variations, Jinjer, 1914, Stoned Jesus та Motanka.

Також нещодавно на сайті вийшов матеріал про те, що читають в українському андеграунді, де фігурує вокалістrа гурту Хель Богданова. Ознайомитися із рецензією на останній повноформатний альбом гурту "The Realms of Fire and Death" (2020) ви можете за посиланням.

Ignea — київський melodic metal гурт, створений у 2011 році під назвою Parallax, у 2015 році назву було змінено на теперішню. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми, ЕР та 5 синглів. У 2020 році гурт став найкращим українським метал-гуртом за версією The Best Ukrainian Metal Act, альбом "The Realms of Fire and Death" визнано альбомом року.

Ignea у мережі:

http://ignea.band/
https://www.facebook.com/ignea.band/
https://www.youtube.com/igneaband
https://www.instagram.com/ignea.band/
https://ignea.bandcamp.com/
https://www.patreon.com/helleignea
https://twitter.com/ignea_band

Матеріал для обкладинки наданий учасниками гурту