Tadeй присвятили новий кліп ностальгії за дитинством

Український indie folk проєкт презентував композицію "Шкільні стадіони" та однойменне відео до неї.

 

Над піснею музиканти працювали під час торішнього розпалу пандемії та карантинних обмежень на студії No Surprises Sound, що також відповідала за зведення та мастеринг. Загалом робота зайняла близько року.

"Трек відсилає до дитинства та саморефлексії над собою того періоду. Свого роду — це трохи зізнання в коханні тим місцям, де ріс і формувався як особистість, але також це й доволі сумна історія про те, як люди прив’язуються до місць де виросли і з часом просто зливаються з ландшафтами своїх спальних районів, стаючи їхньою невіддільною частиною", — говорить у пресрелізі співзасновник проєкту Тадей Сигловий.

Вихід дебютного повноформатного альбому проєкту заплановано на осінь цього року. Нагадуємо, раніше ми писали про ще один сингл із майбутнього LP — "Невротик".

Tadeй — український інді-фолк проєкт, створений у 2016 році. Це дует братів Тадея і Юри Сиглових. Хлопці разом пишуть музику й зараз поступово готуються до виходу дебютного альбому. Дискографія нараховує один мініальбом та багато синглів.

Tadeй у мережі:

https://soundcloud.com/tadey
https://www.instagram.com/tadei_s
https://www.youtube.com/channel/UCDZ6f9QUhra-k931yFZII0g

Матеріал для обкладинки наданий учасниками проєкту