Проєкт Tadeй презентував дебютний LP

Львівський indie folk проєкт презентував дебютний повноформатний альбом "х̶е̶й̶т̶ ̶с̶п̶і̶ч̶ / zona примирення".

Над альбомом дует братів Тадея та Юри Сиглових працював упродовж трьох років. Він створений на перетині електронного, акустичного та рокового звучання.

"Альбом підіймає водночас банальні, але завжди актуальні теми саморефлексії, дитинства, дорослішання, взаємовідносин із суспільством, прийняття себе і тд.

Хоч більшість історій з альбому це пісні 2–3 річної давнини і свою емоційну актуальність вони потроху втрачають та вихід із ними в публічний простір — це якраз і є той гештальт, який потребував закриття.

Сам альбом свого роду поділений на дві частини: одна це насамперед пошуки відповідей, ставлення незручних питань самому собі, саморефлексія на взаємовідносини з навколишнім світом, а друга — це вже про прийняття всього та пошуки гармонії. І лінія розмежування, за всіма законами драматургії, проходить якраз десь посередині платівки, тоді ж і зустрічається той рядок, звідки і взята назва альбому. Хоча саме словосполучення "хейт спіч" — це більше маркер для привернення уваги, аніж буквальна характеристика риторики на альбомі", — розповідає у пресрелізі співзасновник гурту Тадей Сигловий.

Нагадуємо, раніше ми писали про сингли "Шкільні стадіони" та "Невротик", що увійшли до цього альбому.

Tadeй — український інді-фолк проєкт, створений у 2016 році. Це дует братів Тадея і Юри Сиглових. Хлопці разом пишуть музику.  Дискографія нараховує один мініальбом, багато синглів та повноформатний альбом.

Tadeй у мережі:

https://soundcloud.com/tadey
https://www.instagram.com/tadei_s
https://www.youtube.com/channel/UCDZ6f9QUhra-k931yFZII0g

Фото для обкладинки надав гурт