Проєкт "доки є чим дихати" видав дебютний альбом

Львівський lo-fi indie folk проєкт, створений музичним журналістом Максимом Чухлібом, презентував дебютний повноформатний альбом "каріатиди".

Максим почав творити у рамках проєкту у 2019 році, але тільки зараз випускає свій перший повноформатник. Серед інфлуенсерів музикант вказує Bon Iver, Ніка Дрейка, Еліота Сміта, Марка Козелека, Суфжана Стівенса, Констянтина Поштаря та Сашу Буля.

Засновник проєкту Максим Чухліб накопичував матеріал для нього упродовж кількох років.  Зведення, запис та мастеринг робив самостійно в домашніх умовах.

У текстах пісень заховані натяки на життя ліричного героя, що усвідомлює усю несправедливість і жорстокість світу, прощаючись із дитинством і наївним сприйняттям дійсності.

"Для мене пісні стали таким собі методом аутопсихотерапії, коли ти вкладаєш позитивні чи негативні події в композиції, які потім раз за разом граєш у власній спальні, перед друзями чи на квартирниках, поки не дослідиш власні емоції, не дистанціюєш себе від них. Те, що забирало в мене сили, я перетворив на щось прекрасне й медитативне", — говорить у пресрелізі автор.

Обкладинку для альбому намалювала художниця Катерина Костельна.

Нагадуємо, раніше ми писали про трек та відео "через полум’я".

Доки є чим дихати в мережі:

https://www.facebook.com/d.dykhaty/
https://instagram.com/d.dykhaty
https://soundcloud.com/d_dykhaty
https://www.youtube.com/channel/UCSQ2kURE_Y25GxkgXozxllA

Фото для обкладинки надав засновник проєкту