Mortal Vision анонсували дебютний повноформатний альбом

Дніпровський thrash metal гурт презентував сингл "Forced Extermination" та відео на нього.

 

Трек був написаний ще на початку 2020 року. Запис робили на двох репетиційках: ударні під керівництвом Артура Дендролога (House Of Flowers), усі інші інструменти — самостійно у власному приміщенні. Зведення та мастеринг робив звукорежисер Нікіта Юдін.

"Forced Extermination" як сингл ми вибрали, бо цей трек прямолінійний, енергійний та має хуковий приспів, який одразу ж запам’ятовується", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Андрій Гайдук.

Концепція треку — життя невеликої кількості людей після ядерної катастрофи та її наслідки.

Над обкладинкою працював художник та контрабасист гурту The Troubled Антон Шкіпер.

Зрежисирував та зробив монтаж відео, учасник Strike Each Other Євген Даниленко.

"Спочатку ми планували робити лірик відео, але обговорили та вирішили, що краще буде кліп. Ідея була така: хотіли показати в кліпі все, як є — які на відео, такі й на концерті та житті. Знімали в нас на базі", — додає гітарист/вокаліст гурту Іван Дишлиук.

За словами музикантів, на дебютному альбомі буде агресивний, важкий та швидкий треш-метал, поєднаний з олдскульним смерть-металом. Реліз має вийти навесні одразу на вінілі, компакт-дисках та касетах.

Нагадуємо, восени 2019 року гурт випустив дебютний двопісенний ЕР "Madness of Messiah".

Mortal Vision — дніпровський треш-метал гурт, створений у 2019 році. Дискографія нараховує один мініальбом та сингл, до випуску готується повноформатний альбом.

Mortal Vision у мережі:

https://soundcloud.com/user-216674990
https://www.facebook.com/mortalvision/
https://www.instagram.com/_mortalvision_/
https://mortalvision.bandcamp.com/