Літературний дебют Саші Буля

Чернівецький виконавець анонсував на осінь вихід дебютної книги "Плющ" за сприяння видавництва Люта Справа.

Робота над книгою почалася у 2016 році, хоча найінтенсивніший період тривав приблизно три місяці. Автор працював самостійно на всіх етапах створення роману.

"Коли почалася пандемія і я зрозумів, що в наступному році мені не світять гастролі, я подумав, що це ідеальний час, аби втілити свою давню мрію. Аби перекрити шляхи для відступу, я оголосив у соцмережах, що берусь за написання книги й обіцяю її закінчити, і взявся до роботи. Аби не розслабляти булки, я встановив для себе план у вигляді мінімальної кількості слів, які я повинен написати. У кращі моменти вдавалося це зробити за кілька годин. Інколи доводилося сидіти до пізньої ночі. Я ходив за письмовий стіл як на роботу. Інакше б цієї книги не було.

Роман — логічне продовження того, що я роблю в музичній площині. Це неовестерн, який прийшов у гості до постапокаліпсису. В українському сетингу. Я навіть заховав всередині кілька музичних пасхалок. Також я планую видати пісню, що стане саундтреком до буктрейлера", — розповів у коментарі нашому виданню Саша Буль.

Сюжет книги побудовано навколо молодого хлопця Йони, його прийомного батька та темного минулого опікуна в постпандемічній Україні.

"Надворі недалеке майбутнє. Україна стала одним з небагатьох постпандемічних гетто, відгороджених від зовнішнього світу стіною. На початку роману Йона зі своїм прийомним батьком мандрують на ярмарок, щоб продати коней, яких вони розводять. Так вони виживають у сучасному світі. Там із ними трапляється кілька, на перший погляд, дрібних випадковостей, що запускають "ефект доміно" цілої низки подій, які розкриють справжнє обличчя хлопцевого опікуна та привідкриють завісу його минулого. Ці обставини змушують головного героя податися у небезпечну подорож зруйнованою країною в пошуках своєї вкраденої кобили Арми", — йдеться у пресрелізі. 

Окрім презентації книги, Саша Буль випустить сингл-саундтрек.

Нагадуємо, влітку 2020 року музикант випустив повноформатний альбом "Too Old to Sell My Soul", ознайомитися із рецензією на котрий ви можете за посиланням.

Також на сайті є рецензії на попередні LP артиста: "Golden Tooth" (2017) та "Vol.1" (2013).

Sasha Boole / Саша Буль — чернівецький сонграйтер, кантрі/фолк виконавець та мультиінструменталіст. Його активна гастрольна діяльність почалася у 2014 році, проте кількість зіграних концертів уже перевалила за кілька сотень. На рахунку музиканта кілька повноформатних альбомів, один із яких виданий на вінілі українським лейблом AbyShoMusic, та чимало синглів.

Sasha Boole у мережі:

https://sashaboole.bandcamp.com
https://www.facebook.com/sashabooleofficial
https://soundcloud.com/sasha-boole
https://www.instagram.com/sasha_boole/

Фото надане виконавцем