Rustycore випустив спліт з емо-панками hay king

Американський emo/mathrock проєкт українця Іллі Назарова презентував два нових треки на спліт-альбомі з гуртом hay king.

Над усіма процесами засновник проєкту Ілля Назаров працював самостійно на домашній студії.

"У тексті "On A Plane" я оспівую свою вдячність Господу Богу за його благословіння кожен день, i навіть тодi, коли менi тяжко повiрити, що щось добре може трапитися. Господь — це те, що надихає мене бути кращою людиною, те, що дає силу рухатися. Уже багато рокiв я бачу Його руку у своєму життi та намагаюся цiнити все те, що Вiн менi довiрив.

"Give Me A Break" — пiсня, якою хочу сказати, що виснажений вiд виконання тих самих дiй, втрати дорогоцiнного часу та про те, що менi потрiбен вiдпочинок", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Ілля Назаров.

Над обкладинкою працювала художниця Альона lolasatany.

"Амбар символізує мiй проєкт, стіг сіна — це hay king", — коментує музикант.

Наразі автор працює над накопиченням матеріалу в шугейз-стилістиці та планує випустити альбом для подорожей натхненний альбомами "the book about my idle plot on a vague anxiety" та "we have been talking" гуртів Toe та Enemies відповідно.

Rustycore — американський емо/матрок/інді проєкт українця Іллі Назарова, створений у 2013 році. Дискографія нараховує два повноформатних альбоми, два ЕР, два спліт-альбоми та максісингл. Серед інфлуенсерів автор вказує CSTVT, Hightide Hotel, You'll Live, Thursday, Grand Fishing Opera, Cats Never Die, Забыл Повзрослеть, milesmorales, horsedrift та Пекинский Велосипед.

"Rustycore" означає, що я роблю помилки, я — просто людина, яка, як i всi, має свої негативнi сторони, "іржавi" моменти, над якими треба працювати", — коментує автор.

Rustycore у мережі:

https://rustycore.bandcamp.com/

Фото обкладинки — Ілля Назаров