Grisly Faye та Blooms Corda записали спільну композицію

Електронний проєкт Маргарити Кулічової та indie rock/jazz-funk гурт Blooms Corda презентували спільний трек "Де Ти Я".

 

Робота над піснею тривала майже рік у домашніх умовах.

"Щоб голоси звучали в унісон, ми записували їх одночасно, але перебуваючи у різних містах: вмикали відеозв’язок, налаштовували мікрофони й натискали кнопку REC. І, звісно, робили це вдома з підручними інструментами.

Я сподіваюсь, що нам вдалося зробити щирий lo-fi DIY bedroom-funk трек, у якому, не дивлячись на буремні часи, усе в героїв йде на краще", — говорить у пресрелізі фронтмен Blooms Corda Данило Галико.

Маргарита Кулічова (Grisly Faye) додає, що музиканти неодноразово переписували текст, змінювали звучання й особливо довго робили другий куплет:

"Було весело. Ми зібрали цілий документ рим а-ля "каблук-туктук" і рядків типу "щось ти розм‘як під дощем наче брі". Із сумної пісні Данило зробив фанк. Я планувала доробити свою "grisly" версію і видати подвійний реліз, але чекати ще рік було просто соромно. Отож, тепер ми співаємо в унісон, і наші голоси так зійшлися, що важко розібрати де ти, а де я".

Нагадуємо, Маргарита Кулічова з’явилася на останньому мініальбомі Blooms Corda "Sottoportico", що вийшов восени минулого року.

Також, за посиланням ви можете ознайомитися з авторським плейлистом творчині Grisly Faye та матеріалом про 20 українських дівочих проєктів, де фігурує виконавиця.

Grisly Faye — електронний проєкт Маргарити Кулічової. На рахунку співачки мініальбом "Drown" (2014), альбом "From Far Away" (2016) та багато синглів.

Blooms Corda — київський інді-рок/джаз-фанк гурт, створений у 2014 році. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми та один мініальбом.

Grisly Faye у мережі:

https://www.youtube.com/user/grislyfaye
https://soundcloud.com/grisly-faye/
https://twitter.com/GrislyFaye
http://instagram.com/grislyfaye
https://www.facebook.com/grislyfaye
https://grislyfaye.bandcamp.com

Blooms Corda у мережі:

https://www.facebook.com/bloomscorda
https://soundcloud.com/blooms-corda
https://www.instagram.com/blooms.corda/
https://songwhip.com/bloomscorda/sottoportico