VTV випустили дебютний альбом

Криворізький hardcore punk гурт презентував дебютний повноформатний альбом "Смотри на вещи шире".

Процес запису альбому тривав упродовж року, частково власними силами, частково на студії A.P.Records під керівництвом Андрія Пастушина. Зведення та мастеринг робив бас-гітарист гурту Віталій Ласка.

"Основною концепцією альбому є те, що соціум відверто деградує, люди поводять себе як ідіоти, а якщо ти намагаєшся виказати їм своє обурення, тебе звинувачують у всіх смертних гріхах і вимагають поваги до себе. "Смотри на вещи шире" — як звернення до людей, які запаяні у своєму маленькому світі, не хочуть або не можуть сприймати той факт, що вони насправді не найголовніші, а їхні думки та погляди не єдині вірні", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Бегемот

Обкладинку створив художник Стен Ібрагім, вокаліст львів’ян Mauser.

VTV — криворізький панк-рок/мелодік хардкор гурт, що існував у період 2006–2013 років. У 2019-му різні учасники об’єдналися та презентували перший сингл "Непрестранно". Дискографія нараховує один повноформатний альбом та два сингли. Актуальний склад: Калина — гітара; Тьома Ганжик — барабани; Олександр Сергійович — гітара; Бегемот — вокал; Ласка — бас.

VTV у мережі:

https://vtvpunx.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/vtv_punx/
https://www.youtube.com/channel/UC4f295geFOdj7wr3B-_1W8A
https://www.facebook.com/vtvpunx