Detestor випустили сингл за участі колишнього вокаліста Infant Annihilator

Дніпровський blackened deathcore гурт випустив новий сингл "The Abysswalker", записаний спільно з Деном Уотсоном, нинішнім вокалістом Enterprise Earth та колишнім Infant Annihilator.

Робота над композицією почала ще у 2019 році. Над накопиченням та записом гітарист гурту Олексій Бондар працював самостійно. Зведення та мастеринг робили на Empire Studio, котрі працювали над останнім релізом Crucify Me Gently.

Концепція треку побудована навколо Арторіаса, одного з босів відеогри Dark Souls.

"Це історія про лицаря Арторіаса, одного із босів відеогри Dark Souls. Лірика розповідає про останні хвилини життя, коли його поглинає темрява", — розповів у коментарі нашому виданню сонграйтер/гітарист гурту Олексій Бондар.

Над обкладинкою працював художник Kurzin Art. котрий також створив оформлення до попереднього синглу гурту "Bloodline".

"Dark Souls вважається одною із найскладніших відеоігор сучасності. Коли я вперше проходив її у 2018 році на своїй Playstation, трапилось так, що дійшовши до Арторіаса, через нерви та психи, я подолав його, але розбив геймпад.

Коли я дійшов до наступного боса Мануса, котрий, до речі, зображений на задньому фоні обкладинки, я розбив геймпад остаточно", — коментує музикант.

У найближчому майбутньому гурт планує випустили ще один сингл і, якщо карантинні обмеження спадуть, почати роботу над повноформатним релізом.

Detestor — blackened deathcore гурт, створений у листопаді 2019 року колишніми учасниками Bugs Live In My Bed, Emilia, Infected Swarm та The Ballade About. На рахунку колективу три сингли. Дебютний "Soul Devourer" був записаний спільно з ексвокалістом Lorna Shore та Signs of the Swarm — Cj McCreery.

Detestor у мережі:

https://www.facebook.com/DetestorMetal/
https://www.instagram.com/detestor_band
https://detestor.bandcamp.com/