Crucify Me Gently випустили новий кліп

Ужгородський дезкор гурт представив слухачам обіцяний сингл "Non-Living" та кліп на нього. 

"Цей акт відкриває новий розділ для C.M.G, який, безумовно, приведе нас до наступного повноформатного альбому, але дотримуймось актуальної теми. За допомогою цього синглу та відео ми встановлюємо для себе абсолютно новий рівень якості в усіх можливих аспектах. І найголовніше, ми досягли абсолютно нового рівня глибини розповіді та емоційного меседжу.

У цій роботі ми глибоко занурюємось у тему фаталізму та екзистенціалізму. Ми піднімаємо питання людської природи, балансу світла і темряви, життя та смерті. Деякі з них риторичні, а для деяких ми знаходимо відповіді. Але головне питання залишається: "Смерть неминуча. Що ви збираєтеся робити з цим?", - коментують нову роботу музиканти. 

Режисером кліпу став фронтмен гурту Олексій Руснак, а за зйомки та обробку відео відповідав ужгородський відеограф Богдан Козачук.  Окрім того до створення ролику долучився Олександр Цукі.

Нагадаємо, у березні Crucify Me Gently збирається відіграти кілька концертів у рамках європейського туру Non-Living. Це буде перший тур гурту у новому складі.  

Гурт Crucify Me Gently виник в Ужгороді у 2012 році. Хлопці пишуть музику у жанрі Blackened Deathcore / Sad Aggressive  та вже встигли випустити декілька релізів. 

Почитати рецензію на їх останній повноформатний альбом "Circles" (2016) можна за цим посиланням.

Crucify Me Gently у соцмережах: 

https://crucifymegently.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/crucifymegently
https://www.instagram.com/crucifymegentlyband/
https://www.youtube.com/user/crucifymegently