Strike Each Other повернулися з новим синглом

Після кількарічної перерви у релізах київський хардкор гурт презентував сингл "Merciless" з майбутнього повноформатного альбому.

Трек був записаний ще наприкінці 2019 року, тоді ж була готова і решта пісень для альбому. Запис, зведення та мастеринг гурт робив самостійно.

"Проблеми сьогодення часто переплітаються з фактами історичними, у різні часи, різних держав. Жага до завоювань, чи то територіальних, чи то з метою збагачення, тим чи іншим чином залишається актуальною й до сьогодні. Надихали історичні фільми різних епох, у яких безжальність та жорстокість не завжди брала верх", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Віктор Ковальчук.

Над обкладинкою працювала художниця Ангеліна Ковальчук. Вона зображає тематику "занепалого королівства, в якому все ще жевріє надія на майбутнє (вогонь ліхтаря та квітка лотоса)."

Наступного року гурт планує випустити та презентувати нову платівку, яка, за словами музикантів, має сподобатися всім поціновувачам металізованого хардкору у дусі Hatebreed, Sworn Enemy та Shattered Realm.

Нагадуємо, два роки тому гурт випустив відео на трек "Justice", що був записаний із вокалістом новозеландського хардкор-гурту Xile - Luke.

Strike Each Other — хардкор гурт, що був заснований у 2008 році. Команда є одним із найвпізнаваніших представників сцени, які добре відомі в Європі. Дискографія нараховує демо, мініальбом, два повноформатні альбоми та сингл.

Strike Each Other у мережі:

https://www.facebook.com/strikeeachother/
https://strikeeachother.bandcamp.com