Харківський майданчик Живот просить допомоги відвідувачів

Харківський концертний майданчик до кінця лютого має виплатити борг розміром майже 100 тисяч гривень.

"За понад 20-ти річну історію відгриміли тисячі тусовок і концертів, проводилися кінопокази, лекції, поетичні вечори й так далі. Зі стін "Живота" вийшло безліч нині успішних і відомих музикантів, ді-джеїв, журналістів і просто чудових людей. Ми завжди були й залишаємося відкритими й демократичними місцем для всіх, хто творить, кому цікава альтернатива, хто мислить по-іншому. "Живот" — це не просто клуб, це одна велика сім’я.

Не маючи можливості з моменту введення карантину працювати повноцінно (з початку карантину було проведено до 15 заходів), наш борг по оренді приміщення продовжував зростати. Через те, що ми не могли працювати легально й оплачувати рахунки, ми мимоволі стали заручниками ситуації.

Термін оренди приміщення закінчується в лютому і, не погасивши його, ми не зможемо далі продовжити орендну угоду.
Зараз сума заборгованості становить майже 100 тисяч гривень і ми з вами змушені стати перед вибором — жити й боротися далі, або стати історією", — йдеться в офіційному повідомленні майданчика.

Підтримати Живот можна за допомогою підписки на Патреон:

Нагадуємо, нещодавно в аналогічній ситуації були київські артпростори Otel’ та Mezzanine. Також раніше у Києві припинили існування два концертні майданчики: Bingo і MonteRay Live Stage.

Живот — харківський майданчик, що був заснований наприкінці 90-х. За багато років існування там встигли дати концерти: Nightchild, I am a Preacher, Tvar, Small Depo, Хамерман Знищує Віруси, Bezlad, Доктор Боменталь, Bluesbreaker, Tank-2000, Reka, KAT, Oh, deer!, Krobak, Celeste, Night On Fire, Nödutgång:Självmord, City Of Me та багато інших.

Живот у мережі:

https://www.facebook.com/zhivotclub/