Артпростір Mezzanine потребує підтримки

Артпростору, що знаходиться в Києві на Нижньоюрківській, 31, необхідно зібрати близько 65 тисяч гривень.

"Починаючи рік у чудовому настрої, натхненно плануючи ребрендинг, ми зробили перші кроки в облаштуванні комфорту для наших улюблених відвідувачів, оновили акустичну систему та мали в намірах додати у простір ще більше затишку і меблів, і готували багато інших змін задля вас.

Як і багато наших колег по всьому світу, готувалися до весняного концертного розквіту, натомість у березні цього року змушені були закритися повністю.

Улітку та ранньої осені, ми дещо привідкрили двері й терасу, щоб можна було приймати дуже обмежену кількість гостей — завдяки тим, хто іноді заходив до нас у ці буремні часи, змогли дожити до зими.

Тепер, як і багато закладів на Подолі, ми повністю підпадаємо під несправедливу заборону та фактично потерпаємо від поліційного свавілля і змушені піти на черговий локдаун.

Ми ставимо за ціль зібрати 65 тисяч гривень, які дозволять артпростору Mezzanine протриматися до першого весняного потепління, яке сподіваємося принесе нам нові перспективи у 2021 році", - йдеться в офіційному повідомленні майданчика.

Наразі Mezzanine підтримало понад 100 людей, які допомогли зібрати 70% від необхідної суми. Підтримати заклад можна через: 

  • моно: 5375 4141 2188 1170
  • приват: 5363 5420 1351 7348
  • за лінком: send.monobank.ua/jar/7fqQF62zT

Нагадуємо, у схожу ситуацію потрапив столичний майданчик Otel’. Також цього року в Києві зачинилися клуби Bingo і MonteRay Live Stage.

Mezzanine — один із ключових майданчиків київського музичного життя. За багато років існування там встигли дати свої концерти Arms and Sleepers, Pree Tone, Battle Axe Culture, Straytones, Зэ Джозерс, Петля Пристрастия, Молчат Дома, Bexey, Ethereal Riffian, Somali Yacht Club, A$AP TyY, бичкрафт, Orpha, KAT, Dance party. Dance! Dance!, Yah, Ai Laika, Krobak, oh, deer!, Alinda, 5R6, CITY OF ME, Time of Defeats, Reminded, Wimp, Izverg, Hexis, Bluesbreaker та багато інших. Також там свої шоукейси робили Neformat.com.ua, Worn Pop, Robustfellow, Outsider Crew, Electric Meadow, Простір та інші.

Mezzanine у мережі:

https://www.facebook.com/mezzaninekyiv