Клуб Bingo припиняє діяльність

Про це йдеться на офіційній Фейсбук-сторінці закладу. 

"На превеликий жаль, клуб Бінго зачиняється і припиняє своє існування. Приміщення, в якому ми працювали, змінює власника і напрямок діяльності.

Дякуємо всім за ці багато років концертного життя. Великим та малим гуртам за енергетику і драйв. Промоутерам та організаторам за яскраві події та концерти, які ми не забудемо ніколи. Вдячній публіці за оплески та любов до живої музики.
Маємо надію, що концертна індустрія якнайшвидше відродиться після кризи, і в Києві з‘являться нові достойні майданчики. А Бінго — це вже історія.

Заплановані в клубі концерти та заходи буде перенесено, організатори вже цим займаються. Хоча деякі і так опинились "під забороною" через "карантин вихідного дня", - йдеться у дописі. 

Bingo — один з головних культурно-розважальних закладів Києва. Клуб пропрацював понад 20 років. він був одним з найбільших в Україні саме концертних клубів, на 1500 глядачів, з власною технічною базою, лаунж-кафе тощо. Серед колективів, які тут виступали, Paradise Lost, Combichrist, Attila, Ensiferum, P.O.D. тощо.