Jad Abstrock записав альбом для подорожей

Хмельницький бітмейкер та продюсер презентував повноформатний альбом "Believer" за сприяння лейбла Danceproject.

Музикант створював альбом упродовж останніх трьох місяців. Серед особливостей — на релізі можна почути власноруч зроблені артистом інструменти та запрошених гостей: MelkuMan, Bonus Points та Onym. Зведення та мастеринг Jad Abstrock робив самостійно, окрім треку "Believer", над ним працював вищезгаданий MelkuMan.

"На альбомі можна почути басові партії, які я писав на свому Microkorg, та ефекти та збивки з Roland sp404sx", — додає бітмейкер.

Тематика релізу — подорожі.

"У 2019 році я вийшов на блогера Антона Птушкіна й запропонував йому свою музику. Відтоді я намагаюся писати мелодичні та вайбові біти. Коли я створював матеріал на цей альбом, хотів його зробити максимально фоновим та ненапряжним", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Jad Abstrock.

Над обкладинкою працював товариш виконавця, фотограф Daniel Alexander.

Цього року Jad Abstrock планує випустити ще один сольний реліз та декілька колаборацій, серед яких співпраця з Bonus Points, Funkmammoth, Kulya та Theo Aabel.

Нагадуємо, на сайті ви можете ознайомитися із рецензію на альбом "Edge of the Galaxy" (2017).

Jad Abstrock — псевдонім хмельницького бітмейкера та продюсера Ростислава Маслова, початок діяльності котрого припадає на 2009 рік. Дискографія нараховує багато різноманітних релізів. Є учасником об’єднання Kickit Records. Останні роботи вийшли за сприяння українського лейбла Danceproject.

Jad Abstrock у мережі:

https://jad-abstrock.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/jad.abstrock/
https://soundcloud.com/jad-abstrock
https://fanlink.to/believer_album