Gjallarhorn випустили збірку раніше невиданих пісень

Херсонський black metal гурт презентував збірку "Memories, Nightmares, Ash", що містить п’ять раніше неопублікованих треків.

Запис композицій відбувався упродовж 2017–2020 років на студії "Чертог Мертвих". Зведенням усіх треків, окрім "The Hangmen's Hill", із яким працював Антон Мальчевський, займався гітарист гурту Nameless. З цікавих особливостей — Nameless записав гітари під час шторму безпосередньо в морі. Також на альбомі є переклади поезії Натанієля Готорна ("The Ocean") та Ґеорґа Гайма ("The Hangmen's Hill ").

"Memories, Nightmares, Ash" - це збірка, до якої увійшли чотири треки з однойменного невипущеного ЕР, три треки зі спліт-альбому "Shadows Over The Southern Steppe" з Dammerung та Demonium та один новий, також раніше неопублікований трек.

"Спогади, марення, попіл" планували видати окремо, як EP, та згодом було вирішено додати до релізу низку попередніх треків, у такий спосіб зібравши їх в один альбом. Також вагомим аргументом до такого об’єднання був схожий стиль зведення цих композицій, що дало змогу поглянути на них у якості елементів цілісного твору. Саме тому в збірці нема решти наших "неальбомних" треків, що виходили після мініальбому "Шлях у Вічність", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Onswar.

Як обкладинку використано роботу херсонського художника Анатолія Бикова.

У найближчому майбутньому планується вініловий реліз останнього ЕР гурту "Чорна башта" та продовження роботи над третім повноформатним альбомом.

Нагадуємо, на сайті є рецензія на мініальбом гурту "Із серця наповнюю чашу свою" (2014).

Gjallarhorn — херсонський блек/пейган метал гурт, що був створений у 2004 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми, збірку, демо, три спліти та чотири ЕР. Актуальний склад:

  • Onswar — вокал/ударні
  • Nameless — гітара/вокал
  • Doomor — гітара/вокал
  • Grimwar — бас

Gjallarhorn у мережі:

https://gjallarhorn.bandcamp.com/
http://gjallarhorn.org.ua/
https://www.facebook.com/gjallarhornofficial/