Deathincarnation випустили новий альбом

Черкаський death/black metal гурт презентував четвертий повноформатний альбом "Dysfunctional Divine", виданий за підтримки лейбла More Hate Productions.

Накопичення та запис, гітарист/вокаліст гурту Костянтин Ратніков робив самостійно на власній студії Anvil Rec. упродовж 10 місяців.

Тематика та концепція альбому полягає в одвічному страху перед смертю, мізантропії та злодіяннях:

"Лірика є відповіддю на загальноприйняті лжепророчі постулати та помилки гуманізму. Ритм, що плавно спадає від треку до треку говорить: "бентежна душа ніколи не знайде спокою, без задоволення деструктивної спраги помсти". Тому варто набратися холоду чистилища, до чого ми й закликаємо слухача — не до християнської покори та скорботи, а до усвідомлення і прийняття реальної сторони життя, з її гнійними наривами й лицемірною порочністю.

Цим альбомом Deathincarnation і далі продовжує зневажати нав’язані істини й віддавати хвалу тій стороні світу, яка прийме тебе понівеченого, грішного, але чистого у своїй первозданності", — розповіла в коментарі нашому виданню вокалістка/клавішниця гурту Марина Силаєва.

Над обкладинкою працював естонський художник Pavel Arnold aka Cheng Chu, котрий робив оформлення для релізів талліннського краст-панк гурту Ognemöt.

За посиланням ви можете ознайомитися з рецензією на передостанній реліз гурту LP "Pandemic Blight" (2015).

Deathincarnation — черкаський симфонік блек/дез-метал гурт сформований у 2006 році. Власну музику гурт називає "Unholy Death/Black Metal". Дискографія нараховує чотири повноформатні альбоми, три демо та один ЕР. Наразі співпрацюють із лейблом More Hate Productions (…of Celestial, Berserk Revolt, Diagor).

Deathincarnation у мережі:

https://www.facebook.com/groups/deathincarnation/
https://soundcloud.com/search?q=Deathincarnation