нестор урізноманітнює звучання на новому альбомі

Нещодавно реп-виконавець нестор видав свій новий альбом "Таємниці Полішинеля". Музична робота вийшла на лейблі Black Beats.

Над усім альбомом артист працював у себе вдома.

"Тут були написані всі мої біти, зведено та змастерено майже кожний трек, і саме тут я колись починав свій музичний шлях. Винятком є лише пара пісень, над якими я працював спільно з продюсерами, звукоінженерами чи артистами – всі кредітси вказані", – розповідає виконавець Неформату.

На основну частину роботи в нестора пішло близько чотирьох місяців, хоча, за його словами, деяким ідеям та демозаписам, що увійшли до альбому, вже по кілька років.

Слухайте альбом на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer, Apple Music

В цьому альбомі нестор націлився спробувати себе у різному звучанні.

"Тут є як і "звичний" нестор, так і дріл, рок, UK garage, plug, lo-fi, альтернатива. І все ж, загалом це залишається репом".

В тематичному плані альбом зосереджується на питаннях пошуку себе, переживаннях втрати, цінності кохання, на прийнятті внутрішніх демонів та боротьбі із ними тощо. Його ж назва – словосполучення, в якому передається сприйняття "гнітючої меланхолії" артиста іншими людьми.

Наразі виконавець продовжує удосконалювати свій підхід до творчості й планує записати кліпи на треки з альбому. Окрім цього, йому б дуже хотілося відправитися у тур, "хоча б маленький".

нестор – черкаський реп-виконавець, який пише музику з 2015 року. Раніше був одним із хедлайнерів лейблу Світанок, але з 2022 року перейшов на лейбл Black Beats. В дискографії артиста альбом "Таємниці Полішинеля" (2023), мініальбом та низка синглів. 

нестор в мережі:

https://www.instagram.com/whatswrongwhu/

Фото обкладинки – Danil Privet