Autumnia презентували декілька синглів та анонсували новий альбом

Український atmospheric death / doom metal проєкт презентував два сингли "A Moment of Delight" та "O'Funeralia" та оголосив дату прем’єри нового альбому — перше вересня цього року.

Весь матеріал потроху створювався та накопичувався з 2009 року. Декілька речей, за словами засновника гурту Олександра Главного, були написані ще у 2005–2006 роках. Інструментальну частину, зведення та мастеринг Олександр робив власноруч у себе вдома. За тексти та вокал відповідав Владислав Шахін.

"Альбом так довго записувався, що я навіть не пригадаю якихось особливостей під час запису. Скажу тільки, що дуже довго і важко давалося зведення й мастеринг. Можна сказати, що з 2014-го року я займався зведенням постійно й тільки, приблизно, в лютому — березні 2020-го я завершив цей процес та дійсно задоволений результатом", — розповів у коментарі нашому виданню Олександр Главний.

Олександр Главний вважає, що як композитор передає частку своїх життєвих переживань, доносячи це все до слухача.

"Я гадаю, що ніколи не можна конкретно сказати, що саме надихає у творчості. Щось може народитися спонтанно від якоїсь тимчасової емоції, щось народжується, коли людина перебуває довго у своєму світі, своїх думках у якоїсь одній площині подій", - зазначає музикант. 

Над обкладинкою працював польський фотохудожник Jaroslaw Datta.

Реліз четвертого повноформатного альбому ".​.​.​And Your Autumnia" запланований на перше вересня цього року на українському лейблі Archaic Sound (Grave, 1914, Morgoth). Олександр обіцяє, що альбом буде різноплановим, але всі пісні доповнюватимуть одна одну, як і вже опубліковані сингли. 

Autumnia — український дет/дум метал гурт, що був засновний у 2003 році Олександром Главним (ex — Mournful Gust, ex — Vae Solis (Ukr)). Також до складу гурту входить вокаліст та автор текстів Владислав Шахін (ex — Vae Solis (Ukr), Mournful Gust). Варто додати, що у 2011 році Autumnia дала поки що єдиний концерт, де на вокалі, в силу різних причин, був вокаліст гурту Vin De Mia Trix Андрій Ткаченко. Дискографія Autumnia нараховує три повноформатні альбоми. 

Autumnia у мережі:

https://www.facebook.com/AutumniaOfficial/
https://archaic-sound.bandcamp.com/