Mist Tower презентували дебютний сингл

Одеський stoner, desert rock гурт випустив першу композицію "Devil's Knife".

Трек був записаний у приміщенні одеського More Music Club під керівництвом Олександра Ходосевича. За зведення та мастеринг відповідав Генадій Бойченко (Potreba).

"Ми не намагалися якось шукати або концептуалізувати звук. Просто зробили запис та постфактум зрозуміли, що поєднання двох фузових гітар створило відчуття подорожі або легенди, котре всіх нас зачепило. Слова пісні про неминучість долі та пошук ідеалу, котрий перебуває за межею життя та смерті", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Олександр Ходосевич.

У найближчому майбутньому гурт планує презентувати дебютний мініальбом на 4 треки та зняти відео на один із треків.

"Треки вже записані та, в цілому, можна сказати, що робота над ними зайняла рік. Все відбувається дуже поступово і, думаю, пошук звуку в деяких частинах ще йде, але залишилося зовсім небагато. Не можна сказати, що ЕР вийде однорідним, оскільки кожна композиція — це новий досвід і новий тріп", — додає музикант. 

Mist Tower — одеський стонер / дезерт рок гурт, який створили у 2019 році учасники локальної сцени після спонтанного джему у More Music Club. Наразі актуальний склад: Артем Матієнко (Thrills & Chills) — вокал, Олександр Ходосевич — гітара (More Music Club) та Ярослав Старовіч (Openspace Garage) — ударні. Дискографія нараховує лише один сингл. 

Mist Tower у мережі:

https://misttower.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/108702457604926
https://www.instagram.com/mist.tower