The Most Rated Death Kills випустив новий сингл

Столичний black/death metal проєкт презентував новий сингл "Forever Blinded", у якому продовжує демонструвати зміну звучання. 

Засновник проєкту Дмитро Murdock писав трек у Києві на власній студії протягом останніх трьох місяців. Він же сам відповідав за зведення і мастеринг. Нагадаємо, ще перед записом попереднього синглу "Letum" гурт покинули ударник і басист, тож "Forever Blinded" Дмитро писав уже в рамках ванменбенду. 

Пісня "Forever Blinded" була написана під впливом актуальних подій у світі та згрубша вона розповідає про критичне мислення.

Обкладинку для синглу зробив професійний тату-майстер з Києва Артем (arty_c_). 

Подальші плани проєкту - продовжувати роботу над майбутнім повноформатником і підвищувати планку якості та емоційного наповнення композицій, пристосовуватись до нових ковідних реалій та планувати живі виступи. 

Most Rated Death Kills — київський металкор, згодом блек/дез/сладж гурт, створений у 2016 році колишніми учасниками Шелест Запахов, BSxBC, Forever Wasted, Apathetic Meridian, chorus:failed, BOMG, False Effect. Наразі єдиним учасником гурту є Дмитро Murdock. Дискографія нараховує кілька синглів та один повноформатний альбом.

Most Rated Death Kills у мережі:

https://mostrateddeathkills.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/mostrateddeathkills/