Ethereal Riffian оголосили про безстрокову перерву

Про це стало відомо 13 листопада з довгого посту, що виклав на офіційній сторінці у Фейсбук лідер гурту Вал Корнєв.

У ньому йдеться про те, що ця тривала пауза не була раптовим рішенням. Головними причинами Вал вказує те, що людство має 20-30 років для того, щоб виправити помилки минулого, до того, як буде приречене на загибель. За його словами, гурт мав місію донести це до якомога більшої кількості людей, проте за дев’ять років існування так і не зміг просвітити достатньо, щоб разом змінювати майбутнє на краще.

"Я відчуваю, що існують кращі шляхи для використання мого потенціалу та зробити внесок у створення кращого світу. З цього моменту, я допомагатиму Isha Foundation, лідером якої є Садхгуру. Ці люди працюють у різних напрямках, щоб зробити цей світ кращим місцем і, що найважливіше, вони дають ефективні інструменти для внутрішніх трансформацій, адаптованих під сучасну людину, — йдеться у зверненні. — Чи повернеться Дух, що стоїть за Ethereal Riffian, до цього світу за два роки чи двісті — поза моїм знанням. Час покаже, куди тече річка життя ".

Гурт Ethereal Riffian був заснований у 2010 році. На рахунку колективу три альбоми, кілька ЕР, дві книги. Останній альбом, "Legends", вийшов цьогоріч, а великий матеріал від кількох авторів ви можете прочитати за цим посиланням.

Ethereal Riffian в соцмережах:

FB: https://www.facebook.com/etherealriffian
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXvxNJpBTx9o_ftjD8sAf6w
Bandcamp: https://etherealriffian.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/etherealriffian