Dronny Darko випустив новий альбом

Київський дроун виконавець представляє новий лонгплей "Origin", що завершив його трилогію та продовжує темне і мінімалістичне звучання проєкту.  

— Як ви записували альбом та що вмістили до нього? 

— У реліз включені як нові, так і старі треки, яким мінімум два роки. Доповнений новими деталями, реліз знайшов свою форму і сформував заключну частину трилогії. На записі є багато польових записів, які я реконструював і склеював між собою безліч разів. Інколи доводив свою програму до сліз. Але все заради благого результату.

— Про що цей реліз? Що вас надихало на його створення? 

— Трилогія почалася з "Neuroplasticity"  та продовжилась в "Abduction". Це, так би мовити, історія про викрадення протагоніста із подальшим його блуканням невідомою територією і своєю свідомістю. Перший альбом починався саме з неї. Потім я вирішив вплутати більш зрозумілі для слухача поняття і місця. Щоб уява сильно не розгулювалась. 

Надихала мене на написання альбому творчість інших музикантів, наприклад, Richard Chartier, Yann Novak, Red Fog, Sleeping on Lotus Ashes і так далі. Також мінімалізм в архітектурі та фотографії.

— Хто робив обкладинку? 

— Її робив засновник лейблу Simon Heath. Фінальна обкладинка — це, мабуть, десь четвертий варіант від нього. Були деякі розбіжності в концепті, але, в результаті, все вийшло дуже круто.

— Поділіться, будь ласка, враженнями від співпраці з лейблом Cryo Chamber.

— З Cryo Chamber було легко з самого початку. Хоча, коли я вперше вислав йому свій дебютний альбом "Outer Tehom", у нас теж були розбіжності щодо обкладинки. Зрештою все також вирулилось прекрасно і наразі це й досі мій найуспішніший альбом.

Мені дуже подобається професіоналізм, з яким Саймон підходить до свого діла. Наразі досить важко знайти відповідальних власників лейблів. Та ще і щоб зробили мастеринг та обкладинку. Не забуваємо іще і про круті відео на ютубі під кожен трек для кожного випущеного альбому та міксу. Це говорить про те, що людина дійсно любить те, чим займається і піклується про артистів, яких випускає. Це по-людськи і так має бути. 

 

Альбом був записаний Олегом Пузаном на київській Black Room Studio. За мастеринг і обкладинку відповідав Simon Heath. Реліз можна придбати на Бендкемпі у цифровій версії та на дисках. 

Dronny Darko — це творчий псевдонім киянина Олега Пузана, який пише ambient / drone. Музикант тривалий час співпрацює з Саймоном Хітом (Simon Heath), шведським композитором, продюсером, відомий, перш за все, за проєктами Za Frûmi, Atrium Carceri та власним лейблом Cryo Chamber, де і видавалися останні роботи Dronny Darko. 

Почитати рецензію на релізи Dronny Darko можна за наступними посиланнями:

 Dronny Darko у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/dronnydarko/
Bandcamp: https://dronnydarko.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/dronnydarko
Twitter: https://twitter.com/DronnyDarko