НЕформат випустив сингл з майбутнього альбому

Ірландсько-український репер виклав на стримінгові платформи сингл "Голодний", що увійде до альбому "Нічого Особистого", який планується до виходу 13 грудня.

Трек має похмурий автобіографічний відтінок. Сам автор розповідає про його створення наступне:

"Текст був написаний ще десь 2 роки тому, просто чекав свого часу. Після того, як світ побачив мій перший альбом, який на той час викликав певний резонанс, було багато коментарів від різних людей в інтернеті на рахунок того, що я нудно читаю, і які в мене квадратні та слабкі рими. Відповідно, вся ця інфа накопичувалась в мені, після чого я написав текст Голодного, в якому висміюю власну персону, говорю від імені критиків, які обговорювали мій перший альбом (майже всі слова від імені людей з інтернету, які я використав в треку, на 80 відсотків відповідають дійсності, тобто, вони саме так і писали)".

Продакшном займається Сергій Юсипюк, що відомий як один з організаторів наймасштабнішого україномовного хіп-хоп фесту ПроМОВА та творець сайту hip-hop.com.ua. Сергій на офіційній сторінці у Facebook почав челендж з випуску альбому, де розписував усі нюанси роботи над цим проєктом. Над артом працював Антон Шевцов, а ідея арту належить Віктору Журавському. За словами продакшн-команди, тут є алюзії на Картмана (персонаж мультсеріалу "Південний Парк"), Notorious B.I.G. (a.k.a. Biggy Smalls) та хейтерів, що шепочуться за спинами.

НЕформат (справжнє ім'я Микола Вайнер)— український хіп-хоп виконавець, що базується в Ірландії. Дискографія налічує кілька ЕР, фітів та синглів, що вийшли протягом 2017-2019 років.

НЕформат у соцмережах:

https://www.facebook.com/neformatmusic
https://soundcloud.com/format_ne
https://neformat.fun/
https://www.instagram.com/neformat_music